Incendiu devastator la mansarda unui bloc din Constanța

Un puternic incendiu a izbucnit luni seara la mansarda unui imobil din municipiul Constanţa. Conform primelor informaţii, nu s-au înregistrat victime.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.12.2017 - 21:44

Incendiul a izbucnit în jurul orei 20.15, la o clădire din zona Miga, situată la intersecţia bulevardelor Tomis şi Ferdinand, lângă cluburile Fratelli şi Library, chiar vizavi de Muzeul de Artă din Constanţa. 

Arde mansarda edificiului, focul este de proporţii, astfel că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a trimis tot Detaşamentul Fripis la intervenţie.

Oamenii care au sunat la 112 au anunţat că la geam se văd flăcări, apoi vâlvătaia a străpuns acoperişul. Nu se ştie deocamdată dacă sunt persoane înăuntru. Un echipaj SMURD este prezent pentru preluarea eventualelor victime.

 

Clădirea este locuită la etaje, la parter fiind spaţii comerciale nefolosit”4 autospeciale de stingere şi o autoscară intervin pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la mansarda unei clădiri situate la intersecția bulevardele Tomis şi Ferdinand, în municipiul Constanța”, a anunțat ISU. Pompierii nu au găsit locatari la ultimul etaj, afectaţi de incendiu. Focul nu a făcut victime, din primele informații Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină luni seara la un incendiu izbucnit la mansarda unui imobil din centrul municipiului Constanţa.


La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi SMURD.
Conform primelor informaţii, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime.
La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia pompierilor este în plina desfăşurare.

Comentarii