Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Președintele Senatului: Nu acceptăm ca Iohannis să ne dea lecții, nu acceptăm șantajul

Președintele Senatului, Robert Cazanciuc, a declarat, marți, că "pandemia nu poate fi invocată pentru a omorî democrația".

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.07.2020 - 15:22

Președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, socotit unul dintre cei mai buni juriști din PSD, a declarat, marți, că "pandemia nu poate fi invocată pentru a omorî democrația".

"Nu acceptăm ca Iohannis să ne dea lecții, nu acceptăm șantajul", a mai spus Robert Cazanciuc, drept răspuns la acuzația lansată de șeful statului, conform căruia PSD ar tergiversa aprobarea proiectului de lege care ar urma să reglementeze carantinarea și spitalizarea persoanelor infectate cu coronavirus.

Declarațiile lui Iohannis și Cazanciuc au fost făcute, marți, în timp ce la Senat proiectul de lege nu a ajuns încă în dezbaterea plenului. În schimb, la Camera Deputaților, proiectul de lege fusese aprobat, cu modificări față de varianta propusă de Guvern, încă de joi seară.

Comentarii