-1.2 C
București
duminică, 23 ianuarie 2022
AcasăPodcastsGALERIE FOTO: Parcul de distracții care aduce groaza în ochii vizitatorilor

GALERIE FOTO: Parcul de distracții care aduce groaza în ochii vizitatorilor

Un loc care obișnuia să fie un loc al distracției, al zgomotelor puternice și al râsetelor de copii a ajuns un spațiu dezolant, care pare desprins dintr-un film de groază. Parcul de distracții Nara Dreamland din Japonia, surprins de Disorder Images, pare mai degrabă un loc trist, decât o imitație a faimosului Disneyland, conform boredpanda.com. 

Nara Dreamland a fost înființat în 1961 și a fost construit după parcul de distracții Disneyland din California. Timp de patru decenii, a fost locul în care mii de copii și adulți au venit pentru o zi de distracție. În 31 august 2006, Nara Dreamland s-a închis, deoarece numărul de vizitatori scăzuse, după ce s-a deschis parcul tematic Tokyo Disney Resort, potrivit lovethesepics.com. 

După ce a fost închis, parcul nu a fost demolat, ci doar abandonat. Astfel, el a ajuns sursa de inspirație a mai multor fotografi. Totuși, fotografii care intră în parc își asumă un risc destul de mare. Dacă sunt prinși de paznicii care patrulează, riscă să fie arestați și amendați. 

Deschideți galeria foto pentru a vedea fotografiile cu ce a mai rămas din parcul de distracții Nara Dreamland. 

Cele mai citite

A patra zi de grevă la STB. Doar 25% din parcul auto a ieșit pe traseu

Sute de şoferi refuză să iasă pe traseu, fiind a patra zi de grevă a angajaţilor STB. Transportul în comun din Capitală este afectat....
00:00:46

Premierul Noii Zeeland, Jacinda Ardern, și-a anulat nunta pe fondul noilor restricții

Prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a anunțat duminică că și-a anulat nunta. Decizia a venit după ce au fost impuse noi restricții în întreaga...
Ultima oră
Pe aceeași temă