12.4 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăLifestyleLiga Campionilor: Barcelona, calificată în sferturi. Aguero și-a trimis echipa acasă!

Liga Campionilor: Barcelona, calificată în sferturi. Aguero și-a trimis echipa acasă!

FC Barcelona este una dintre cele două cluburi care au închis tabloul echipelor calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Pe Camp Nou a avut loc un meci cu ratări incredibile.

Barcelona s-a impus cu 1-0, pe teren propriu, respectiv 3-1, la general, în fața lui Manchester City. Totuși scorul putea fi mult mai mare pentru elevii lui Enrique, având în vedere cascada de ratări ale lui Messi și compania. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ivan Rakitic, în minutul 31, care, după o pasă senzațională de la Messi, a trimis balonul cu boltă la colțul lung. 

Manchester City putea reintra în cărți pentru calificare în partea a doua a meciului, când, în minutul 78, Aguero a fost faultat în careu de Pique. Centralul italian, Gianluca Rocchi, a dictat imediat penalti. Aguero și-a asumat responsabilitatea execuției, însă a trimis foarte prost, aproape ca un fundaș, iar portarul Ter Stegen a reținut. A fost momentul în care orice șansă pentru britanici s-a risipit.

După Arsenal, marți și Chelsea, săptămâna trecută, a venit rândul, miercuri, ca Manchester City să îngroașe rândul echipelor britanice trimise acasă încă din optimi.

După această partidă, Premier League, cel mai bogat campionat din lume, a rămas fără niciun club în sferturile Ligii Campionilor.

Cele mai citite

Erdogan a decretat doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează...

Ministrul german al economiei Robert Habeck susține strategia de a investi în combinate siderurgice

Ministrul german al economiei Robert Habeck a justificat miliardele de euro investite de ţara sa în fabrici de oţel verde prin nevoia de a...

Benjamin Netanyahu este „dezgustat” de mandatul de arestare cerut de către procurorul-şef al CPI Karim Khan

Premierul israelian Benjamin Netanyahu anunţă luni că ”respinge cu dezgust” mandate de arestare cerute de către procurorul-şef Curţii Penale Internaţionale (CPI) Karim Khan, atât...
Ultima oră
Pe aceeași temă