32.1 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăLifestyleFood“Spune-mi Caitlyn”. Povestea INCREDIBILĂ a faimosului atlet Bruce Jenner, care a devenit...

“Spune-mi Caitlyn”. Povestea INCREDIBILĂ a faimosului atlet Bruce Jenner, care a devenit femeie la vârsta de 65 de ani

Fostul atlet olimpic american şi tatăl vitreg al vedetei Kim Kardashian, Bruce Jenner, şi-a completat transformarea de gen şi a pozat cu noua identitate, Caitlyn Jenner, pentru coperta publicaţiei Vanity Fair. Femeia a dezvăluit elemente-cheie din procesul de transformare.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Bruce Jenner, înainte şi după transfornare.

Decizia de a se transforma în femeie

Fostul sportiv a mărturisit că nu se simţea sincer cu el însuşi ca bărbat şi că a purtat sutien sub costum la fiecare apariţie publică de după decatlonul din anul 1976, la care a câştigat medalia de aur. “Dacă aş fi continuat cu minciuna şi pe patul de moarte (…) mi-aş fi spus: <<Ţi-ai irosit viaţa. Nu ai făcut faţă niciodată propriei persoane>>”, a povestit Caitlyn Jenner.

De asemenea, Jenner a făcut o comparaţie între momentul în care a primit medalia şi cel care şi-a completat transformarea de gen şi a făcut o şedinţă foto pentru revista Vanity Fair. 

“Acelea au fost vremuri bune, dar ultimele zile au fost mai bune. Această şedinţă foto este despre viaţa mea şi despre cine sunt cu adevărat. Nu este despre spectacol, despre oamenii care mă aclamă din tribune”, a spus Jenner, într-un documentar despre transformarea de gen, care va apărea în vara acestui an.

Transformarea, însoţită de gânduri de suicid

Fostul atlet a povestit că a suferit un atac de panică după operaţia estetică a feţei, care a durat zece ore, în loc de cinci, cât ar fi trebuit. “Ce am făcut? Ce mi-am făcut?”, a gândit Jenner. Însă, fostul campion olimpic a fost ajutat de un psiholog, care i-a explicat că îndoielile sunt normale şi că vor trece.

Ca parte a tranziţiei între genuri, Jenner a organizat mici adunări, “seri ale fetelor”, la care s-a îmbrăcat cum a dorit şi a petrecut timp alături de alte femei. “La aceste întâlniri, poţi să vorbeşti despre orice, despre haine, machiaj, orice”, a spus Jenner.

Unul dintre cele mai dificile momente pentru Jenner a avut loc în urmă cu 19 luni, atunci când jurnaliştii americani l-au urmărit în timp ce se îndrepta spre o clinică medicală unde urma să suporte o condrolaringoplastie – intervenţie chirurgicală suportată de persoanele transgender pentru corectarea dimensiunilor mărului lui Adam. Bruce Jenner a mărturisit că, în acel moment, a avut gânduri suicidare, întrucât dorea să scape de presiunea exercitată asupra lui de mass-media americane.

Reacţia copiilor

Bruce Jenner are patru copii biologici din două căsnicii, Burt, în vârstă de 36 de ani şi Cassandra, în vârstă de 34 de ani, din mariajul cu Chrystie Crownover, şi Brandon, de 33 de ani şi Brody, de 31 de ani, din mariajul cu Linda Thompson.

„Am mari speranţe că Caitlyn este o persoană mai bună decât Bruce”, a spus transsexualul, despre relaţia cu copiii lui.

Transformarea bărbatului în Caitlyn nu a fost o surpriză pentru niciunul dintre copiii lui. Burt şi Cassandra au aflat despre identitatea tatălui de la mama lor încă de la vârstele de 13 şi 11 ani. Brandon a înţeles singur datorită transformărilor fizice evidente frecvente ale lui Bruce, iar Brody a aflat de la mama lui când avea 29 de ani.

Toţi cei patru copii ai transsexualului au spus că sunt fericiţi pentru tatăl lor, dar şi inspiraţi de curajul lui. În plus, copiii spun că ei o percept pe Caitlyn tot ca pe tatăl lor, chiar dacă este femeie.

Singurul care a suferit un şoc atunci când şi-a văzut tatăl transformat în femeie a fost Brandon, căruia Caitlyn i-a arătat sânii la spital. „Sunt fiul tău”, i-a spus bărbatul tatălui său. “Mă simt ca şi cum aş primi o versiune modernizată a tatălui meu”, a recunoscut Brandon.

La una dintre micile petreceri cu prietenele, “girls nights”, Caitlyn a făcut cunoştinţă cu fiica lui Bruce, Cassandra. “Eram îngrijorată că nu voi reuşi să o fac să se simtă în largul ei cu mine, că nu voi spune ceea ce trebuie sau nu mă voi comporta cum trebuie”, a spus Cassandra. Însă, întâlnirea celor două femei s-a încheiat cu succes. “Am vorbit mai mult ca niciodată. Am fost femei împreună”, a mai povestit Cassandra.

Fiica vitregă a transsexualului, Kim Kardashian, a fost “de departe, cea mai binevoitoare” şi persoana cu care a putut să vorbească cel mai uşor, a spus Bruce Jenner. Potrivit lui, Kim l-a încurajat în felul următor: “Fato, trebuie să fii tare. Trebuie să arăţi bine!”.

O nouă identitate, o nouă carieră

În ciuda relaţiei bune cu Caitlyn, copiii au refuzat să participe la propriul ei reality show, produs de postul E!, un serial care îi va documenta tranziţia de la bărbat la femeie. Reality show-ul va fi difuzat în opt părţi, iar fiecare dintre acestea va avea o durată de o oră. Iniţial, Caitlyn a fost foarte dezamăgită de decizia copiilor ei, dar după aceea le-a acceptat hotărârea.

De asemenea, femeia a spus că este pregătită să fie criticată pentru noua ei ocupaţie şi să fie acuzată că şi-a făcut schimbarea de gen ca să se îmbogăţească din reality show-ul documentar. “Nu îl fac pentru bani. Îl fac ca să îmi ajut sufletul şi să îi ajut şi pe alţii. Nu îţi schimbi sexul ca să faci un show de televiziune”, a spus Jenner.

Bruce Jenner a devenit unul dintre cei mai importanţi atleţi americani din anii 1970 după ce a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, unde a doborât recordul mondial de puncte în proba de decatlon.

Fostul atlet, noua Caitlyn Jenner, a fost căsătorit cu mama vedetei americane Kim Kardashian, Kris Jenner, în vârstă de 59 de ani. pentru mai bine de două decenii. Divorţul celor doi s-a încheiat în martie 2015.

Citeşte şi: FOTO:Tatăl lui Kim Kardashian, apariţie controversată pe coperta Vanity Fair

 

Cele mai citite

Cum ar putea Nicușor Dan să elimine și mafia din fotbal

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, se laudă în campania electorală pentru un nou mandat de edil-șef că a oprit mafia...

Marea Britanie și-a demis ambasadorul din Mexic pentru o glumă cu o armă de asalt

Ambasadorul Marii Britanii în Mexic a fost concediat după ce a îndreptat o armă semi-automată spre un angajat local al ambasadei, potrivit spotmedia.ro. Un clip...

Evenimente de Ziua Copilului în București

Numeroase evenimente au fost pregătite pentru copii, în Bucureşti, cu ocazia zilei de 1 Iunie, printre care "Porţi deschise" la Camera Deputaţilor, o nouă...
Ultima oră
Pe aceeași temă