Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Facebook, în pană într-o parte a lumii

Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, se confrunta cu dificultăţi la accesare în America de Nord şi America Latină luni seara, potrivit multor mesaje postate pe Twitter şi încercări ale unor jurnalişti de la agenţie de a accesa reţeaua, relatează AFP.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.11.2018 - 09:20

Facebook, care numără peste două miliarde de utilizatori în întreaga lume, nu a reacţionat imediat.

Pe Coasta de Est a Statelor Unite şi în estul Canadei, dar la Los Angeles sau în America de Sud, în Urugay de exemplu, un mesaj afişa o eroare la încercarea de conectare la site.

”Ne pare rău, ceva nu funcţionează. Lucrăm la asta şi vom repara cât mai rapid posibil”, anunţa acest mesaj, la încercarea de conectare la Facebook.

În Europa, reţeaua părea să fie accesibilă în mod normal.

Comentarii