13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyle5 motive să cumperi camioane rulate de la CEFIN TRUCKS

5 motive să cumperi camioane rulate de la CEFIN TRUCKS

Se cumpără foarte multe camioane în România, media lunară este undeva la 1600 de bucăți pe întreaga țară. Evident, doar o mică parte dintre acestea sunt noi, marea majoritate fiind second hand. Se pare că industria transporturilor din țara noastră se mișcă foarte bine, chiar dacă s-a obișnuit să folosească camioane uzate. Nu este chiar o regulă care să afirme clar și răspicat faptul că dacă un camion este cumpărat cu 500.000 de km la bord, acesta se va strica mai repede. Să nu uităm că există multe situații în care camioanele noi nouțe ajung pe la service deși nici nu au apucat să-și facă rodajul. Ultimele modele de MAN de exemplu, se pare că au probleme destul de mari cu consumul excesiv de ulei.

Pentru cei care dețin un business în transporturile românești și au nevoie de camioane, apare deseori problema furnizorului. Dacă majoritatea s-a obișnuit să cumpere flotele înlocuite ale marilor companii de transport internațional, mai există o variantă deloc de neglijat. Există dealeri în România care aduc la vânzare camioane rulate destul de bune, iar reputația pe care și-au construit-o de-a lungul timpului în acest domeniu, clar îi recomandă. De exemplu, găsim camioane rulate de vânzare la CEFIN TRUCKS, unul dintre cei mai renumiți dealeri din acest domeniu. Există de fapt,5 motive importante, pentru care ar trebui să cumpărați camioane rulate de la CEFIN TRUCKS.

 

5 motive să cumperi camioane rulate de la CEFIN TRUCKS

 

1.     Vechimea pe piață reprezintă un capital de încredere. Compania Cefin Trucks are o experiență pe piața din România de peste 20 de ani. Această vechime nu face altceva decât să constituie un capital de încredere. Piața din România nu mai este așa tolerantă la neseriozitate cum era cândva. Iar în momentul în care un business reușește să răzbată atâția ani și să se mențină în TOP-ul dealerilor de camioane second hand din România, clar avem de-a face cu o entitate economică serioasă, de încredere, care-și respectă clienții.

 

2.     Diversitatea este la ea acasă. În acest moment, dacă veți accesa secțiunea Vânzări Autotractoare de pe site-ul lor veți vedea că au aproximativ 100 de vehicule de vânzare, pentru toate buzunarele, cu prețuri începând de la 3200 euro + TVA. Cei care doresc să cumpere camioane second hand pentru a le rula în România (o țară mult mai puțin restrictivă din punct de vedere al normelor de poluare față de Vestul Europei), cu siguranță vor găsi aici niște oferte mai mult decât avantajoase. Prin România merg încă și camioanele mai vechi.

 

3.     Camioanele pe care le vând sunt în regulă din punct de vedere mecanic. Camioanele vandute de Cefin Trucks sunt camioane verificate, evaluate, igienizate si cu garantia unui pret de piata corect. Totodata, la cerere se pot efectua servicii de asistenta tehnica, intretinere si reparatii, in service-ul propriu, unde se efectueaza nu mai putin de 7500 ore de manopera pe luna.

 

4.     Clienții pot beneficia de trade-in, foarte util pe viitor. După câțiva ani de rulaj, camioanele cumpărate de la ei pot fi date înapoi contra unei sume de bani. Dacă deja dețineți un camion și vreți să-l schimbați cu un altul pe care-l vedeți la vânzare pe site-ul Cefin Trucks, veți putea face acest lucru fără probleme. Poate doriți unul mai nou care să corespundă normelor de poluare internaționale, cu care să nu aveți probleme și cheltuieli mari. E important să știți că există pe piață un partener care vă poate ajuta cu acest trade-in fără probleme.

 

5.     Oferă suport în ceea ce privește finanțarea prin leasing, uneori și rate fără dobândă. Puțini sunt transportatorii care pot cumpara camioane chiar și second hand cash, cu banii jos. Multora le convine să apeleze la leasing, iar Cefin Trucks nu doar că ajută clienții să obțină o finanțare rapidă și avantajoasă, dar,  în unele cazuri, se pot face niște contracte de creditare fără dobândă, ceea ce e mai mult decât avantajos. Interesul oricărui transportator care apelează la leasing este acela de a obține o creditare cât mai avantajoasă, cu dobânzi mici.

 

Acestea sunt cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui să apelați la dealerul de camioane second hand, Cefin Trucks. Lista ar mai putea continua dar cu siguranță cele mai importante 5 vor fi mai mult decât suficiente pentru a vă convinge. Rămâne la aprecierea fiecăruia dintre voi de unde cumpărați aceste camioane de care aveți nevoie în activitatea de transport național sau internațional de marfă. Însă, ar fi bine să analizați partenerul din punct de vedere al seriozității și al transparenței. O afacere prosperă are alături întotdeauna parteneri de mare încredere.

Cele mai citite

Loviturile Rusiei asupra regiunii ucrainene Harkov au făcut cel puțin 11 morți

Rusia a lovit duminică o stațiune aglomerată de la marginea celui de-al doilea oraș ca mărime din Ucraina și a atacat, de asemenea, satele...

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentând echipa Red Bull, a câștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfășurat duminică la Imola, Italia. Aceasta reprezintă a...

Grecia, la picioarele lui Răzvan Lucescu! Antrenorul român a cucerit un nou titlu cu PAOK Salonic

Formația PAOK Salonic, pregătită de antrenorul român Răzvan Lucescu, s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul rivalei locale Aris și a câștigat al...
Ultima oră
Pe aceeași temă