-0.4 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeInternaționalTinder introduce planul VIP în aplicație. Utilizatorii pot plăti 500 de dolari...

Tinder introduce planul VIP în aplicație. Utilizatorii pot plăti 500 de dolari pentru a-și găsi marea iubire

Tinder a introdus o nouă opțiune de abonament care costă aproape 500 de dolari pe lună, transmite insider.com.

Tinder Select este un serviciu “VIP” care este oferit doar pentru aproximativ 1% dintre cei mai activi utilizatori ai aplicației de dating, precizează compania pe site-ul său.

Cu Tinder Select poți trimite mesaje persoanelor care ți-au trezit interesul chiar dacă acestea nu ți-au apreciat profilul. Mai ai acces la o noua funcție „Skip the Line”, astfel utilizitorii care nu au abonamente extra tot îți pot vedea profilul.

Utilizatorii trebuie să se înscrie pentru acest serviciu și trebuie să îndeplinească criteriul de selecție al companiei, care cere o fotografie verificată, să dovedească faptul că își dorește o relație și să aibă patru imagini, cinci interese și o biografie.

“Știm că există un grup de utilizatori foarte implicați și activi care pun accent pe modalități mai eficiente de a găsi conexiuni”, a declarat Mark Van Ryswyk, directorul de produs al Tinder, conform Bloomberg.

“Așa că am desfășurat teste extinse și am primit feedback de la această audiență în ultimele luni pentru a dezvolta o ofertă complet nouă.”

Tinder oferă alte trei niveluri de abonament: Tinder+, Tinder Gold și Tinder Platinum, cu prețuri care pornesc de la 24,99 dolari pe lună, conform Bloomberg.

Compania a fost înființată în 2012 și este deținută de Match.com. Aplicația a fost descărcată de 340 de milioane de ori și este disponibilă în 190 de țări, conform site-ului său.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

CM Handbal feminin: România a pierdut cu Germania 22-24, dar păstrează șanse matematice la calificare după ce Japonia a învins Danemarca cu 27-26

România a fost învinsă de Germania cu scorul de 24-22 (9-12), joi seara, la Herning (Danemarca), în Grupa a III-a principală a Campionatului...

Confruntări cu poliția la un marş al israelienilor de extremă dreaptă din Ierusalim

Confruntări cu poliţia au avut loc la începutul unui marş al israelienilor de extremă dreaptă joi seară la Ierusalim, potrivit martorilor, informează agenţia DPA,...
Ultima oră
Pe aceeași temă