15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăLifestyleBaby Nest-ul de la Marianne's Goodies: Soluția ideală pentru somnul și joaca...

Baby Nest-ul de la Marianne’s Goodies: Soluția ideală pentru somnul și joaca în siguranță a bebelușilor

Descoperă cum Baby Nest-ul de la Marianne’s Goodies, un brand românesc de inovație în domeniul articolelor pentru bebeluși, asigură o tranziție lină și sigură pentru nou-născuți către lumea exterioară. Realizat manual din materiale de top, certificate Oeko-Tex, acest produs este esențial pentru părinții care pun preț pe siguranță și confort.

La Marianne’s Goodies, ne dedicăm să oferim cele mai bune soluții pentru somnul bebelușilor. Baby Nest-ul este proiectat să recreeze condițiile de confort și siguranță similare cu cele din pântecul mamei, oferind astfel bebelușilor un spațiu ideal pentru odihnă.

Caracteristici inovatoare ale produsului:

  • Certificare Europeană: Suntem mândri că Baby Nest-ul nostru este primul din România certificat la nivel european pentru siguranța bebelușilor, recunoscut de Certification Experts.
  • Design Adaptabil și Durabil: Grație unui sistem cu snur reglabil, produsul este perfect adaptabil pentru nou-născuți și până la vârsta de aproximativ 3 ani.
  • Materiale Premium și Sigure: Utilizăm exclusiv bumbac 100% și umplutură hipoalergenică, toate certificate Oeko-Tex pentru a garanta absența substanțelor nocive.

Beneficiile Baby Nest-ului Marianne’s:

  • Confort Familiar: Simulând condițiile din burtica mamei, ajută la o tranziție lină și reconfortantă.
  • Promovează Somnul Odihnitor: Contribuie la un mediu de somn stabil și confortabil, vital pentru dezvoltarea sănătoasă a bebelușilor.
  • Perfect pentru Călătorii:Datorită designului său portabil, Baby Nest-ul este ideal pentru a asigura confortul bebelușului, chiar și în deplasări.

Importanța somnului pentru bebeluși:

Somnul are un rol crucial în dezvoltarea cognitivă și emoțională a bebelușilor.

Conform recenziilor pozitive de la peste 200 de familii, Baby Nest-ul Marianne’s  a demonstrat că îmbunătățește semnificativ calitatea somnului bebelușilor.

Recomandări pentru un mediu de somn sigur și confortabil:

  • Siguranța Poziționării: Bebelușii ar trebui să fie așezați cu capul în partea opusă de închidere și pe o suprafață plană.
  • Mediu de Dormit Corespunzător: Asigurați că temperatura din cameră este confortabilă, evitând supraîncălzirea sau frigul.
  • Supervizare și Siguranță:  Este recomandat ca bebelușul să doarmă în aceeași cameră cu părinții minim primele 6 luni.

Pentru mai multe informații despre Baby Nest-ul Marianne’s și pentru a explora gama noastră completă de produse, vizitați pagina Marianne’s Goodies.

Copyright imagini: www.mariannes.ro

Cele mai citite

Rusia anunță că a doborât o dronă la periferia Moscovei

Rusia a anunţat luni că a doborât o dronă la periferia Moscovei şi a impus restricţii de zbor pentru mai puţin de o oră...

Accident grav pe DN 1, între un autoturism și un camion

Două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite, în urma unui accident rutier produs în această dimineaţă pe DN 1, în localitatea...

Rusia – Ucraina, ziua 825: Zelenski, așteptat la Bruxelles

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este aşteptat în această dimineaţă la Bruxelles, unde urmează să semneze un acord bilateral de securitate cu premierul belgian Alexander...
Ultima oră
Pe aceeași temă