27.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăPoliticăLudovic Orban atacă dur rocada candidaţilor PSD şi PNL: se schimbă precum...

Ludovic Orban atacă dur rocada candidaţilor PSD şi PNL: se schimbă precum șosetele

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat, luni seară, la Ploieşti, referindu-se la rocada candidaţilor PSD şi PNL, că aceştia se schimbă precum şosetele, dar “dacă nu se spală pe picioare, continuă să miroasă”, potrivit agerpres.ro.

“De Volosevici (n.r. Andrei Volosevici, primarul Ploieştiului- n.r.) nu trebuie să vă spun eu că nu mai e candidatul PNL, acum e candidatul PSD. Ăştia se schimbă între ei ca şosetele şi, şi dacă îşi pun şoseta dreaptă la şoseta stângă şi dacă îşi pun şoseta stângă la şoseta dreaptă, dacă sunt aceleaşi şosete, sunt tot murdare, iar dacă nu se spală pe picioare, picioarele sunt tot murdare şi tot or să pută. Ca atare, cred că e momentul să nu mai pută în Ploieşti a PSD şi a PNL pentru că, de fapt, PSD şi PNL, nu aş fi crezut că voi spune vreodată aşa ceva, PSD şi PNL sunt aceeaşi mizerie”, a spus Orban, în discursul susţinut în cadrul evenimentului de lansare a candidaţilor Alianţei Dreapta Unită din Prahova.

De asemenea, liderul Forţa Dreptei a vorbit despre “blestemul” Prahovei de a nu avea parte de conducători care să facă lucruri trainice, amintind, în context, “clanul Cosma”, pe fostul deputat Sebastian Ghiţă, care a fugit în Serbia şi pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, liberalul Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA sub control judiciar pentru fapte de corupţie.

“În locul clanului Cosma, cu cine vine PSD? Cu alt clan, clanul de la Cornu, pe numele lui Nanu, (…) născut probabil din ouăle de la ferma din Cornu a lui Adrian Năstase sau poate cei care au numărat ouăle de la ferma din Cornu a lui Adrian Năstase. Sincer vă spun, cred că asta este o soluţie catastrofală pentru judeţul Prahova”, a afirmat Ludovic Orban.

Acesta a făcut referire la candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Virgiliu Nanu, care este preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD.

“Sunt de acord cu tot ce a spus George Ionescu (preşedintele Forţa Dreptei Prahova – n.r.) despre faptul că Iulian Dumitrescu este un venetic, un corp străin pentru judeţul Prahova care şi-a adus la investiţii, şi-a adus înlocuitor, mâna lui dreaptă, pe Tudone, şi-a adus toată ceata de prădători, precum lăcustele, aşa, şi i-a adus din alte judeţe, în special din judeţul Călăraşi, pentru că el în judeţul Călăraşi a fost foarte prădalnic şi a lăsat numai cadavre după ce s-a îndestulat”, a mai spus Ludovic Orban.

Orban acuză coaliția PNL – PSD că încearcă fraudarea alegerilor, îngrădind dreptul de vot pentru europarlamentare

Președintele partidului Forța Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, susține că “tentativa de fraudare a alegerilor din 9 iunie de către actuala putere este evidentă”.

Orban se referă, concret, la procedura de vot care se va aplica pentru alegerile europarlamentare.

“Este vorba de cetățenii care nu se află în localitatea de domiciliu în ziua votului. Până la alegerile din acest an ei puteau să voteze la alegerile pentru Parlamentul European pe listă suplimentară la orice secție de votare din localitatea unde se găseau în ziua votului. Ordonanța nu mai permite exercitarea dreptului de vot în acest mod foarte simplu, ci îngreunează exercitarea dreptului de vot instituind obligația de a face o cerere pentru a putea vota și de a vota doar cu urna specială”, explică Ludovic Orban într-o postare pe Facebook.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Două organizații criminale care se ocupau cu introducerea ilegală de cetățeni chinezi în Spania au fost desființate

Europol a sprijinit Poliția Națională Spaniolă (Policía Nacional) în desființarea a două organizații criminale care au introdus ilegal sute de cetățeni chinezi folosind o...

VIDEO. Jose Mourinho consideră că a luat decizia greșită când a refuzat naționala Portugaliei

Jose Mourinho, "The special one", a sosit în România pentru a lua parte la meciul de "final" al Generației de Aur, difuzat în seara...

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă