22.6 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Moțiune de cenzură a PSD pe 14 iunie. Cu cine se vor alia pentru a doborî guvernul

„Astăzi nu a fost prezentat în plen PNRR. Tot ce știm este că nu vizează dezvoltarea României, ci un plan de austeritate pentru toți românii. Răspunsul PSD nu poate fi decât unui singur – pe 14 iunie depunem moțiune de cenzură având ca obiect principal eșecul guvernului în privința PNRR”, transmite Marcel Ciolacu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat joi la Antena 3, după întâlnirea cu premierul Florin Cîțu, că formațiunea sa va înainta o moțiune de cenzură, după ce Guvernul va depune PNRR la Bruxelles. Liderul social-democrat spunea că va căuta sprijin parlamentar la AUR.

Orban nu se teme de moțiunea de cenzură a PSD

Moțiunea de cenzură anunțată de PSD împotriva Guvernului Cîțu este „o buă de săpun”, spune președintele PNL, Ludovic Orban: „Trebuiau și ei să depună o moțiune de cenzură”.

Ludovid Orban a comentat, miercuri, anunțul privind moțiunea de cenzură care va fi depusă în 14 iunie de PSD.

„O bulă de săpun. Trebuiau și ei să depună o moțiune de cenzură. Oricum ar fi depus moțiue și dacă nu era PNRR. Dar noi ne bucurăm că depun moțiune de cenzură pe tema PNRR pentru că avem din nou ocazia să prezentăm românilor ce vom face cu aceste resurse importante”, spune Ludovic Orban.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă