22.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăȘtirile zileiCu ce îi așteaptă litoralul pe turiști: teatru, înghețată și concerte

Cu ce îi așteaptă litoralul pe turiști: teatru, înghețată și concerte

La Constanța se desfășoară, în aceste zile, cea de a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru MITURILE CETĂȚII, eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța și de Consiliul Județean Constanța.

Regizorul Alexandru Dabija va fi prezent în festival cu producția Salba Dracului, după Vasile Alecsandri, spectacol realizat la Teatrul „Fani Tardini” Galați (se va juca la Teatrul de Stat Constanța Joi, 27 iunie 2019, ora 19:00).

Regizorul Cristi Juncu va fi prezent în festival cu producția Navigatorul, de Conor McPherson, spectacol realizat la Teatrul Național Târgu-Mureș, Compania „Liviu Rebreanu” (se va juca laTeatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”joi, 27 iunie 2019, ora 19:00)

Regizorul Claudiu Goga va fi prezent în festival cu producția Escu, de Tudor Mușatescu, spectacol realizat la Teatrul „Regina Maria” Oradea (se va juca la Teatrul de Stat Constanța vineri, 28 iunie 2019, ora 19:00).

De asemenea, regizorul Vlad Cristache va fi prezent în festival cu producția American Buffalo, de David Mamet, spectacol realizat la Teatrul „Jean Bart” Tulcea (se va juca vineri, 28 iunie 2019 și sâmbătă 29 iunie 2019 de la ora 19:09 la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de mare”) 

Cea de-a III-a ediție a „Festivalului Înghețatei și al Dulciurilor” are loc în Piața Ovidiu, în perioada 27 – 30 iunie.

„Zeci de specialişti în prepararea delicioaselor îngheţate, clătite, bubble waffle, prăjituri dar și sucuri naturale vin la „Festivalul Înghețatei și al Dulciurilor”. Evenimentul este deschis publicului joi, 27 iunie, între orele 14:00 – 22:00, iar vineri, 28 iunie, sâmbătă, 29 iunie și duminică, 30 iunie, în intervalul orar 10:00 – 22:00”, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

Pentru ca festivalul să se desfășoare în condiții optime, în perioada 27 iunie, ora 09:00 – 30 iunie, ora 23:00, circulația autovehiculelor va fi restricționată pe strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 de la intersecția cu strada Crângului.

Tot reprezentanții primăriei spun că Smiley vine la Constanța pentru a susține un spectacol, pe o plajă din oraș. Acesta va concerta azi, începând cu ora 17:00, la Scena 3 Papuci.

În deschiderea evenimentului va evolua DJ MK33 iar de la ora 23:30 este programat un after-party.

„Pentru buna desfășurare a concertului, vineri, 28 iunie, între orele 17:00 – 23:00, accesul autovehiculelor va fi restricționat pe aleea de acces spre locația de la intersecția străzii Prelungirea Ion Rațiu și pe strada Unirii din zona Facultății de Construcții Constanța.”, au precizat reprezentanții primăriei.

Vineri, la un restaurant din Mamaia, este organizat un concert folk cu Mircea Vintilă și Emeric Imre.

Cele mai citite

Negocierile de aderare la UE ale Ucrainei și Republicii Moldova încep la 25 iunie

Negocierile pentru aderarea Ucrainei și Republicii Moldova la UE încep la data de 25 iunie 2024, a anunțat Cristina Gherasimov, vicepremier al Republicii Moldova...

Preşedintele rus Vladimir Putin se va putea deplasa în Elveţia pentru a participa la ipotetice negocieri fără a fi arestat

Vladimir Putin va putea călători în Elveția, Europa, fără a fi arestat. Președintele Rusiei ar putea lua parte la posibile negocieri, în ciuda mandatului...

Polițiștii rutieri vor avea un cod de conduită obligatoriu în relația cu șoferii

Polițiștii rutieri din România vor trebui să respecte un cod de conduită specific în relația cu șoferii. Această obligație este inclusă într-un proiect de lege...
Ultima oră
Pe aceeași temă