19.6 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

Daniel Dragomir, despre fostul general SRI Dumitru Dumbravă: Un hoț între hoți, va ajunge la pușcărie

Cererea formulată de Daniel Dragomir intervine după ce Dumitru Dumbravă a fost acuzat că şi-ar fi plagiat teza de doctorat.

Locotenent-colonelul (r) Daniel Dragomir îl califică pe Dumitru Dumbravă drept „un hoţ între hoţi” şi „plagiator”.

„Cer în mod public Directorului Serviciului Român de Informaţii investigarea de urgenţă a generalului Dumbravă şi demiterea sa. Domnule Director, foşti colegi, nu va mai lăsaţi şantajaţi de Dumbravă şi de echipa lui Coldea. A venit vremea să puneţi rânduiala în serviciu, iar infractorii că Dumbravă vor trebui să răspundă”, se arată în scrisoarea publică a lui Daniel Dragomir, publicată pe blogul romania30.ro.

Fostul ofiţer SRI îl numeşte „hoţ” şi „traficant de influenţă” pe generalul Dumitru Dumbravă.

„Un hoţ între hoţi. Un plagiator în fruntea SRI. Un traficant de influenţă în dosare cu miza. Un combinator de jurnalişti cu grade. Un incompetent profesional care a băgat la puşcărie sute, poate chiar mii de oameni nevinovaţi. Un coordonator de judecători pe bileţele. Orice vreme-şi are vremea. Oricât l-ar proteja conducerea serviciului, Mitică va ajunge la puşcărie pentru faptele sale”, mai scrie Daniel Dragomir.

Reacţia lui Dragomir vine după ce site-ul Pressone a scris că generalul Dumitru Dumbravă şi-ar fi plagiat teza de doctorat.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă