Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

România Secretă iese la iveală

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, a făcut valuri cu noua sa campanie, România 3.0, un proiect civic, dar care ar putea deveni formațiune politică. Cert este că Dragomir a reușit să atragă atenția presei românești, dar și pe cea a presei străine.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 21.12.2017 - 14:23

Ziarul EU Today alocă un amplu material temei legate se cât de mult se implică și mai ales cât influențează instanțele judecătorești un serviciu secret precum SRI 

Comisia de control SRI desfășoară în ultima perioadă un amplu control asupra activității Serviciului Român de Informații, mai ales în contextul disensiunilor apărute de pe urma controversatelor modificări la legile justiției.

Necesitatea unei examinări mult mai atente a SRI a avut loc începând cu 2015, când generalul Dumbravă, șeful departamentului juridic al serviciului, a declarat că SRI nu se va retrage din câmpul tactic odată cu rechizitoriul instanței și că și-a menținut atenția pentru soluționarea finală a fiecărui caz.

Citește mai multe pe danieldragomir.ro

Comentarii