31.2 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăInvestigații România LiberăOportunitatile de business in tehnologiile de plati mobile analizate la "Mobile Payments...

Oportunitatile de business in tehnologiile de plati mobile analizate la “Mobile Payments Conference”

Joi, 10 mai, ora 08:30, la Bucuresti, Athenee Palace Hilton, Medien Conferences organizeaza conferinta “Mobile Payments Conference- decide azi business- ul tau de maine”, eveniment ce isi propune sa ofere o privire integrata a platilor mobile in Romania, o analiza a prezentului si o previzionare a trendului.

Platile mobile vor da trendul in viitorul apropiat. Unul din patru terminale vandute de operatorii mobili sunt smartphone-uri, iar vanzarile de tablete creste trimestrial cu peste 50 %. In 10 ani volumul platilor mobile va depasi platile efectuate cu cardul. Sunt cifrele studiilor companiilor de consultanta, sunt cifrele care indica viitorul platilor in Romania: MOBILE PAYMENTS.

Conferinta isi propune sa dezbata teme legate de: tendintele la nivel mondial si European; prezentul si viitorul in mobile payments in Romania; reglemetarea platilor mobile in Romania; oportunitatile de business privind tehnologiile de plati mobile; potentialul de dezvoltare a pietei romanesti a platilor mobile si perspectivele investiţiilor in aceasta industrie; noutatile privind securitatea platilor mobile si cele mai noi solutii de prevenire a fraudelor; perspectivele dezvoltarii infrastructurii de procesare a noilor tehnologii; atractivitatea serviciilor de mobile banking; adaptarea bancilor si a tuturor retailerilor la nevoile consumatorului; importanta inovatiei in banking si investitiile bancilor pentru cresterea atractivitatii interfetei client banca; solutiile furnizorilor de solutii de mobile payments.

Evenimentul constituie un prilej de analiza si dezbatere a pietei romanesti a platilor mobile, o oportunitate de networking si de business cu principalii jucatori, reunind intr-un mediu dinamic reprezentanti de marca din: banci (canale alternative, plati, marketing, business si product development, retail), Banca Nationala a Romaniei, institutii financiare nebancare, autoritati si reglementatori ai pietei, consultanti si experţi IT&C, retail, furnizori de solutii de infrastructura si procesare de plaţi mobile si terminale inteligente, retaileri si furnizori de servicii publice, companii de consultanta, furnizori de solutii software si de solutii de securitate IT.

“Mobile Payments Conference- decide azi business- ul tau de maine ” este realizat in parteneriat cu Inform Lykos.

Evenimentul este sustinut de: TVR Info, RFI Romania, Wall- Street, Romania libera, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Ziare.com, Business 24, 9 a.m., Business Live, Media IQ, B2B, Ziarul de Business.

“Mobile Payments Conference- decide azi business- ul tau de maine ” va avea loc joi , 10 mai, ora 08:30 la Athenee Palace Hilton.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: conferences@medienholding.ro, telefon 021.202.81.69.

Despre Medien Conferences

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro “), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing si divizia de evenimente de business, Medien Conferences.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.paun@medienholding.ro, conferences@medienholding.ro, telefon 021.202.81.69.

 

 

 

Cele mai citite

Bolivia: O lovitură de stat a eșuat după atacul militar asupra palatului prezidențial

Şeful forţelor armate din Bolivia, una dintre țările cu cele mai mari rezerve de litiu din lume, a fost destituit din funcţie şi arestat...

Bolivia: O lovitură de stat a eșuat după atacul militar asupra palatului prezidențial

Şeful forţelor armate din Bolivia, una dintre țările cu cele mai mari rezerve de litiu din lume, a fost destituit din funcţie şi arestat...

Istvan Kovacs, făcut praf după partida Cehia – Turcia

Cehia a suferit o înfrângere în ultimul meci din faza grupelor, 1-2 împotriva Turciei, iar Kovacs a acordat nu mai puțin de 18 cartonașe...
Ultima oră
Pe aceeași temă