15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăInternaționalŞtiţi ce vor femeile?

Ştiţi ce vor femeile?

Mihai Dobrovolschi, Virgil Ianţu, Adrian Despot şi Marius Florea Vizante – cei patru bărbaţi care susţin campania de imagine a Diva Universal – nu ştiu sigur, însă nu au renunţat să caute răspunsul.

La câteva luni după ce a intrat pe piaţa din România, postul Diva Universal a lansat prima campanie de imagine – „Ştim ce vor femeile”, ce-i are în prim- plan pe Dobrovolschi, Ianţu, Adi Despot şi Vizante. Cei patru au devenit protagoniştii a patru clipuri promoţionale (filmuleţe ce promovează seriale difuzate de Diva Universal – „Soţia perfectă”, „Mediumul”, „Soţii de militari” şi „În jungla oraşului”), care în această lună rulează pe micile ecrane, dar pe care le puteţi urmări şi pe www.stimcevorfemeile.ro. Până veţi butona telecomanda, citiţi interviurile de alături: a fost distractiv la filmări, toţi o recunosc, dar nu prea ştiu ce vor femeile. Cum ar putea? Nici noi nu ştim!

Virgil Ianţu

Diva Universal spune „Ştim ce vor femeile”. Tu poţi spune acelaşi lucru?

Noi ne dorim în permanenţă să aflăm, conştienţi fiind că alergăm după o himeră. Suntem nişte exploratori fără şansă, dar visători. Nici voi nu ştiţi ce vreţi!

Ce te-a atras la această campanie?

Ceea ce cred că ne-a atras la această campanie, în prima fază, era formula, deja consacrată în lumea reală. Dobro a fost elementul mai nou, dar nu a avut de ales şi s-a adaptat rapid. Privind lucrurile puţin din afară, am descoperit un cvartet compus din patru voci, care pot susţine şi momente solistice, dar care ştiu să se armonizeze foarte bine şi în grup. Am zis frumos?

Cum vezi tu „o divă”?

Orice femeie trebuie să aibă o atitudine de divă. Femeia trebuie adulată, idolatrizată de ceilalţi, adică de noi, cei care am mai rămas. Acum mă gândesc dacă ar trebui să existe o limită… nu ştiu încă.

Adrian Despot

Tu ştii ce vor femeile?

De cele mai multe ori intuim, însă chiar şi atunci când greşim, întregul proces de intenţie este cel care contează. Câteodată ne iese din prima şi atunci devenim mici eroi, în faţa noastră.

Ce te-a atras la această campanie?

Începând de la idee şi scenariu şi mergând până la realizarea propriu-zisă şi partenerii de „joacă”, totul a fost excelent. De-a lungul timpului am susţinut diverse campanii, inclusiv dedicate femeilor, însă aceasta a fost de departe cea mai distractivă. Apoi am avut atuul că noi, cei patru protagonişti, suntem prieteni şi în viaţa reală.

Urmăreşti serialele difuzate de Diva Universal?

Îmi place să ştiu cât mai multe detalii atunci când mă implic într-un proiect şi aşa am ajuns să trag cu ochiul la „Soţia perfectă” şi alte seriale difuzate de Diva. Şi m-au prins, ceea ce dovedeşte că nu sunt exclusiv destinate femeilor. Ba chiar le recomand înspre vizionare în cuplu.

Mihai Dobrovolschi

Diva Universal afirmă „Ştim ce vor femeile”. Tu ştii?

În general, femeile vor tot. În particular, vor ce au fost învăţate să vrea. Şi rochii. Rochii mai multe decât toate rochiile de pe pământ. Şi pantofi! Şi parfumuri. Şi… De fapt tot.

Cum descrii „o divă”?

Nu ştiu alţii, dar pentru mine, Diva este o femeie necopilăroasă care, în glumă, este o femeie cu sânge albastru, uneori cu pretenţii greu de suportat.

Femeile sunt mai bune decât bărbaţii la…

Igienă, intuiţie, controlul emoţiilor, îngrijit copii, câini şi bărbaţi, vorbit la telefon.

Ce te-a atras la această campanie?

Până acum, eu n-am mai participat la nici o campanie. Ce trebuie să recunosc că m-a atras la Diva a fost umorul. Umorul scenariilor şi cel al situaţiei: uite un aşa-zis misogin care face o campanie pentru emasculare. Ironia e nepreţuită.

Cele mai citite

Premierul slovac Fico se află în afara oricărui pericol, dar starea sa este gravă

Premierul slovac Robert Fico nu mai este în pericol imediat, dar se află în continuare în stare gravă, a declarat duminică adjunctul său, la...

VIDEO. Manchester City, noua și vechea campioană a Angliei. Trupa lui Guardiola câștigă titlul în Premier League

Manchester City a făcut istorie în fotbalul englez, câștigând pentru al patrulea an consecutiv titlul de campioană a Angliei. Această performanță este una de...

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat dejucarea unei tentative de lovitură de stat

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat duminică că a dejucat o tentativă de lovitură de stat, la care au participat atât străini, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă