30.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăInternaționalRolling Stone: "Smells Like Teen Spirit" al lui Miley Cyrus, cel mai...

Rolling Stone: “Smells Like Teen Spirit” al lui Miley Cyrus, cel mai prost cover din istorie

Versiunea piesei “Smells Like Teen Spirit” – a trupei Nirvana – interpretată de Miley Cyrus a fost desemnată cel mai prost cover din istorie, într-un sondaj la care au participat cititorii revistei Rolling Stone, informează contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Rezultatele acestui sondaj reprezintă o surpriză neplăcută pentru adolescenta nord-americană, care a decis recent să introducă în repertoriul propriu celebra piesă a trupei Nirvana.

“Vreau să cânt o piesă a unor artişti care m-au inspirat foarte mult. Fără ei (Nirvana, n.r.) nu aş fi aici. Ei sunt aceia care mi-au dat forţa şi curajul de a face asta”, le-a mărturisit Miley Cyrus fanilor ei, cu ocazia unui concert recent pe care l-a susţinut în Statele Unite ale Americii.

Pe locul al doilea în acest sondaj s-a clasat cântecul trupei Limp Bizkit “Behind Blue Eyes”, un cover după o piesă celebră a trupei The Who, iar podiumul a fost completat de coverul “American Pie” interpretat de Madonna, piesa originală aparţinând cantautorului american Don McLean.

Pe poziţia a patra s-a clasat Sheryl Crow, cu o versiune proprie a piesei “Sweet Child O’Mine” a trupei Guns N’Roses, iar locul al cincilea i-a revenit cântăreţei americane Britney Spears, cu un cover al celebrei piese “(I Can’t Get No) Satisfaction” a trupei britanice The Rolling Stones.

Cele mai citite

Babasha, despre Corina Bud: “Nu stă cu mine în studio!”

Continuă scandalul în online între Corina Bud și Babasha, artistul de manele invitat de trupa Coldplay pe scenă, la Național Arena. Vlad Babașa, cunoscut drept...

Europarlamentarul Eugen Tomac despre alegerile din România: “Un milion de voturi anulate și mii de procese verbale măsluite”

Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP, susține că la alegerile din 9 iunie 2024, în România s-au consemnat "un milion de voturi anulate și mii...

Care este valoarea lunară a celor 4,74 de milioane de pensionari și care este cea mai mică pensie

Un număr de 4.747.604 de pensionari era înregistrat în mai 2024 în România, cu 670 persoane mai puţine comparativ cu luna precedentă, iar pensia...
Ultima oră
Pe aceeași temă