14.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăInternaționalReunirea Black Sabbath, un simplu zvon

Reunirea Black Sabbath, un simplu zvon

La mai mult de 40 de ani de când Ozzy Osbourne a cântat despre nebunia Diavolului, este posibil ca trupa de heavy metal Black Sabbath să se reunească în formula iniţială. Se zvoneşte că Ozzy, Tony Iommi, Geezer Butler şi Bill Ward s-au întâlnit într-un studio secret pentru repetiţii, plănuind să lanseze un nou album şi să plece într-un nou turneu, scrie The Guardian.

Metal Talk şi Birmingham Mail au scris despre reunirea trupei, citând un interviu luat lui Iommi. Pe site-ul său personal, chitaristul a scris că informaţiile vehiculate sunt doar speculaţii; el era cât pe ce să nege că Black Sabbath s-ar fi reunit.”Din cauza internetului, vestea circulă ca o declaraţie oficială pe care aş fi făcut-o eu,” spune acesta. “Vechilor mei prieteni, Ozzy, Geezer, Bill, le cer scuze; ar fi trebuit să fiu mai precaut.”

În interviul luat în iunie, Iommi a fost mai deschis. “Totul a fost ţinut secret,” a mărturisit el atunci. Deşi Iommi şi Osbourne s-au împăcat anul trecut, ei au inceput să compună abia vara aceeasta.
Conform Metal Talk, cu doar două săptămâni înainte, trupa rezervase o zi în studio, unde au venit împreună pentru prima dată din 2006. “Abia aşteptăm să ne întâlnim în studio şi cred că ce am compus până acum este destul de bun. Ne apropiem mai mult de stilul nostru original,” a declarat Iommi.

Anul trecut, o revenire a trupei Black Sabbath nu părea deloc realizabilă. Osbourne îl dăduse în judecată pe Iommi, cerându-i să “facă bine” şi să împartă trade mark-ul Sabbath cu restul trupei. Solistul a declarat, pentru Rolling Stone, că nu vede nicio posibilitate ca trupa să se reunească. Dar în iulie 2010 cei doi au făcut pace şi, aparent, au început să facă planuri.”Pentru Ozzy a fost cel mai greu să ţină totul secret. Apare mult la televizor şi este întrebat des despre o posibilă revenire. Tot ce răspunde e ‘Niciodată nu spun niciodată.’ Mie mi-a spus că nu ştie ce altceva să zică,” a spus Tony Iommi.

Chiar dacă cei patru s-au reunit, asta nu înseamnă neapărat un nou album. Ultima încercare de acest fel a eşuat. Dar ei au speranţe mari. Singurul care are probleme de sănătate este bateristul, Ward. Despre el, Iommi a spus că avusese o operaţie cu câteva luni în urmă şi aşteaptă să se vadă cum se va simţi mai departe.

Black Sabbath au vândut mai mult de o sută de milioane de albume în lumea întreagă. Mai mult, cei patru au fost primiţi în Rock and Roll Hall of Fame în 2006.

Cele mai citite

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...

Benjamin Netanyahu este „dezgustat” de mandatul de arestare cerut de către procurorul-şef al CPI Karim Khan

Premierul israelian Benjamin Netanyahu anunţă luni că ”respinge cu dezgust” mandate de arestare cerute de către procurorul-şef Curţii Penale Internaţionale (CPI) Karim Khan, atât...

Incendiul izbucnit la o clădire dezafectată de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București a fost lichidat

Incendiul izbucnit luni seară la o clădire dezafectată de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală a fost stins de pompierii sosiţi la faţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă