24.8 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăInternaționalCNA: Emisia postului Antena 1, suspendată timp de 10 minute, din cauza...

CNA: Emisia postului Antena 1, suspendată timp de 10 minute, din cauza înregistrării cu Emil Boc dezbrăcat

CNA a decis, joi, să suspende emisia postului Antena 1 pentru o durată de 10 minute, în intervalul 19.00-19.10, din cauza emisiunii “Un show păcătos”, unde a fost difuzată o înregistrare în care Emil Boc apare nud, Consiliul considerând că imaginile i-au încălcat viaţa privată a fostului premier, informează Mediafax.

Sancţiunea de întrerupere a emisiei Antena 1 timp de 10 minute a fost propusă de Ioan Onisei, vicepreşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), şi a fost votată în unanimitate de membrii Consiliului.

Potrivit legislaţiei audiovizualului, în cele 10 minute cât va fi întreruptă emisia Antena 1, pe post va fi difuzat un text pe care CNA îl va redacta şi în care va explica publicului de ce a luat această decizie şi ce puncte ale legislaţiei au fost încălcate de televiziune prin difuzarea înregistrării în care Emil Boc apare nud.

CNA nu a stabilit încă ziua în care Antena 1 trebuie să îşi întrerupă emisia pentru 10 minute, în intervalul 19.00-19.10, însă foarte probabil acest lucru se va întâmpla vineri.

Aceasta nu este pentru prima dată când Antena 1 va avea emisia oprită pentru 10 minute. În anul 2010, emisia televiziunii a mai fost suspendată de CNA, timp de 10 minute, din cauza emisiunii “Acces Direct”, prezentată la momentul respectiv de Mădălin Ionescu, în care au fost prezentate materiale cu tentă sexuală care implicau copii.

Postul OTV a fost amendat cu 200.000 de lei, din cauză că a preluat înregistrarea cu Emil Boc nud.

 

Cele mai citite

Doar 80 dintre cele 91 de țări participante au semnat comunicatul final la conferința de pace pentru Ucraina

Doar 80 dintre cele 91 de țări participante au semnat comunicatul final la conferința de pace pentru Ucraina, care s-a desfășurat în Elveția. Conferința a...

Nicușor Dan susține că Primăria Capitalei a început tratamentul împotriva țânțarilor și căpușelor

Primarul general, Nicușor Dan susține că Primăria Capitalei a început tratamentul împotriva țânțarilor și căpușelor. Anunțul primarului general pe acest subiect a fost făcut în...

Clienții Hidroelectrica primesc o veste proastă. lata online prin aplicația iHidro se amână

Hidroelectrica reia licitație pentru implementarea unui sistem de plăți online în aplicația sa, iHidro. Prima licitație a fost anulată dearece oferte primite au fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă