Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Leu răgușit, o nouă depreciere în raport cu euro și dolarul american

Cursul de referință anunțat joi de Banca Națională a României găsește moneda euro în același trend de depreciere avut toată săptămâna.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 24.09.2020 - 13:42

Un euro a ajuns la valoarea de 4,8772 lei, în creștere cu 0,17% față de valoarea înregistrată miercuri. Nici dolarul american nu a stat pe loc și s-a apreciat în fața monedei românești cu 0,85%, ajungând la o valoare de 4,1883 lei.

Francul elvețian, de asemenea în creștere, a ajuns la 4,5207 lei iar lira sterlină a urcat până la 5,3309 lei. Indicele ROBOR la 3 luni a ajuns la 2.02%, mai mult cu 1% față de valoarea de 2% înregistrată miercuri.

Comentarii