Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Guvernul a format un comitet pentru Unităţile 3 şi 4 de la Cernavodă

Premierul Orban a dispus constituirea unui Comitet de coordonare strategică pentru realizarea unităţilor 3 şi 4 de la CNE Cernavodă.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

15.07.2020 - 00:15

Potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, noul Comitet de coordonare va fi condus de ministrul Economiei, Virgil Popescu. Din Comitet mai fac parte Florin Cîţu, ministrul Finanţelor Publice, Cosmin Marinescu, consilier prezidenţial, precum şi Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului Orban.

Comitetul de coordonare va avea drept sarcini analiza, cristalizarea şi fundamentarea deciziilor strategice şi a măsurilor necesare pentru implementarea Proiectului "Unităţile 3 şi 4 CNE Cernavodă".

Comentarii