22.9 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVești proaste pentru fanii serialului „The Vampire Diaries”

Vești proaste pentru fanii serialului „The Vampire Diaries”

Actorii Nina Dobrev și Michael Trevino au anunțat că se retrag din celebrul serial „The Vampire Diaries”, informează variety.com.

Citește și: Ce gest emoționant a făcut Brad Pitt pentru Angelina Jolie, după operație

„Am petrecut cel mai frumos weekend la lacul Lanier din Georgia cu echipa <<The Vampire Diaries>>. Vreau să fiu prima care vă spune că nu a fost o petrecere obișnuită, ci una de rămas-bun (…) timp de șase ani pe platourile de filmare a serialului am avut parte de o experiență extraordinară (…) mi-am făcut cei mai buni prieteni pe care îi voi avea vreodată și mi-am construit o a doua familie pe care o voi iubi mereu”, a scris Nina Dobrev, pe Instagram.

Producătorii executivi ai serialului, Kevin Williamson și Julie Plec, i-au făcut urări frumoase actriței, care a interpretat-o pe protagonista serialului, Elena Gilbert.

Citește și: FOTO. Robert Pattinson s-a logodit. Cine este aleasa

„Să îmi iau rămas bun de la Nina a fost frumos, dar și dulce-amărui. După mai bine de șase ani împreună, întreaga echipă a serialului a dezvoltat relații speciale, pe care niciunul dintre noi nu le-a anticipat. Nina este entuziasmată să își întindă aripile, să se odihnească puțin și să călătorească în jurul lumii. Ne va fi dor de ea și de personajele pe care le-a intepretat”, a mai spus producătoarea Julie Plec.

„Jurnalele Vampirilor” este un serial american de televiziune pentru adolescenți, gândit și dezvoltat de Kevin Williamson și Julie Plec, bazat pe romanele omonime ale scriitoarei L.J. Smith. 

Cele mai citite
00:01:06

Video Protest Sectorul 1: Clotilde Armand Acuză Fraudă Electorală

București, 15 iunie 2024 - În Piața Victoriei din București, susținătorii primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, au organizat un protest cerând renumărarea voturilor. Aceștia...

Spațiul aerian al Suediei a fost încălcat de un avion militar rusesc, afirmă forțele armate

Un avion militar rusesc a fost întâmpinat de avioane de vânătoare suedeze după ce a încălcat pentru scurt timp spațiul aerian al Suediei, vineri,...

Formația de handbal masculin CS Dinamo și-a anunțat noul antrenor

Spaniolul David Davis a fost numit în funcţia de antrenor al echipei masculine de handbal CS Dinamo Bucureşti, a anunţat campioana României pa pagina...
Ultima oră
Pe aceeași temă