33.5 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuSoţia lui Cristi Borcea pregăteşte botezul fetiţei. Cine vor fi naşii

Soţia lui Cristi Borcea pregăteşte botezul fetiţei. Cine vor fi naşii

Soţia fostului finanţator al echipei Dinamo, Cristi Borcea, se întoarce în ţară, luni, după trei luni petrecute în Statele Unite ale Americii, unde a născut o fetiţă, Gloria-Elena. Alina Borcea se pregăteşte să organizeze botezul bebeluşului.

“Pe 21 septembrie Alina se întoarce în România. Trebuie să pregătească botezul micuţei. Naşi vor fi Gigi şi Luminiţa Becali”, au spus surse apropiate Alinei Borcea, pentru click.ro.  

Cristi Borcea, în vârstă de 31 de ani, încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, în “Dosarul Transferurilor”, va veni acasă într-o permisie de cinci zile, ca să poată participa la botezul fiicei sale.

Cu doar o lună înainte să nască, Alina Borcea a plecat în SUA, alături de mama şi fiul ei, George Alexandru, astfel încât să nască fetiţa pe tărâm american. Soţia lui Cristi Borcea a locuit trei luni în apartamentul ei de lux din Miami.

Cristi Borcea mai are trei copii cu fosta lui soţie, Mihaela Borcea, de care s-a despărţit în anul 2011.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea o imagine cu soţia lui Cristi Borcea, Alina Borcea şi fetiţa lor, Gloria-Elena. 

Cele mai citite

George Tuță își anunță prioritățile ca primar în Sectorul 1: transporturi și parcuri

George Cristian Țuță, candidatul care a câștigat alegerile în Sectorul 1, își anunță deja prioritățile ca primar. "L-am vizitat pe directorul STB pentru lista de...

Mașinile maro, negre și gri au cel mai ridicat kilometraj mediu din România

Deși culorile monocromatice precum alb, gri și negru domină piața vehiculelor la mâna a doua, mașinile vopsite în aceste culori nu sunt neapărat folosite...

Analiză FES: România colectează cele mai puține taxe comparativ cu statele din centrul și estul Europei

România este țara în care taxele reprezintă cea mai mică proporție din economie, comparativ cu celelalte state din Uniunea Europeană, inclusiv cele din centrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă