14.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuPRO TV a eliminat un concurent calificat în finala „Românii au talent”....

PRO TV a eliminat un concurent calificat în finala „Românii au talent”. Despre cine este vorba și care este cauza

Traian Constantin, unul dintre cei trei concurenți calificați în finala showului „Românii au talent”, a fost eliminat din concurs.

Într-un comunicat oficial, PRO TV susține că echipa de producție a emisiunii „Românii au talent” a hotărât excluderea din competiție a concurentului Traian Constantin pe motivul încălcării clauzelor contractuale.

Citește și: ROMÂNII AU TALENT 2015, prima semifinală: Cine sunt primii concurenți care au ajuns în finală

Acesta va fi înlocuit în finala competitiei cu Nicoleta Iancu, clasată în urma voturilor publicului în primii patru concurenți ai primei semifinale  „Românii au talent”, care a avut loc vineri, 8 mai.

Pe de altă parte, reporterii de la WOWbiz.ro susțin că Traian Constantin a fost eliminat după ce producătorii au luat la cunostință a numele tânărului apare într-o anchetă a poliției legată de un caz de pedofilie. Potrivit sursei citate, acesta ar fi suspectat că ar fi încercat să profite de unul din elevii lui de pian. Contactat, Traian Constantin nu a vrut sa comenteze acuzația de pedofilie și a spus ca nu știe care sunt motivele eliminării.

Citește și: Jurații „Românii au talent” au ales semifinaliștii din acest sezon. Cum au făcut alegerile

Traian Constantin este al doilea concurent eliminat în această ediție a emisiunii „Românii au talent”. Concurentul Andrei Grigoriu, care a fost condamnat pentru complicitate la crimă, a fost eliminat după ce a trecut de preselecții. Televiziunea și-a cerut scuze pentru această situaţie şi a precizat că nu a cunoscut iniţial situaţia juridică a concurentului.

 

Cele mai citite

Erdogan a decretat doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează...

Zelenski critică lentoarea deciziilor aliaților occidentali privind ajutorul pentru Ucraina

Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu...

Momente emoționante pe Anfield! Jurgen Klopp s-a despărțit de FC Liverpool cu o victorie

FC Liverpool a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa lui Wolverhampton și a terminat pe poziția a treia în Premier League. La ultimul...
Ultima oră
Pe aceeași temă