24.8 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Ozzy Osbourne se desparte de soţie, după 30 de ani. Află...

FOTO. Ozzy Osbourne se desparte de soţie, după 30 de ani. Află de ce

Ozzy Osbourne, cunoscut sub numele de "părintele heavy metal" împreună cu grupul său 'Black Sabbath', şi soţia sa Sharon, cu care era căsătorit de mai bine de 30 de ani, s-au separat, informează media americană citată de agenţia France Presse (AFP), care susţine că acesta şi-ar fi înşelat partenera de viaţă.

Citând surse neidentificate, specialiştii în viaţa celebrităţilor de la revistele 'E! News' şi 'Entertainment Tonight' au anunţat că cei doi au decis să pună capăt căsătoriei lor care dura de 33 de ani. 

Cu toate acestea, revista 'People' scrie că, deşi cântăreţul în vârstă de 67 de ani, s-au mutat într-adevăr din casa lor situată aproape de Los Angeles, separarea poate fi numai temporară şi ar putea fi legată de o relaţie extra-conjugală a cântăreţului britanic. 

Totuşi, cele trei surse media sunt de acord asupra unui punct: el nu a avut nici o nouă recidivă în abstinenţa legată de alcool şi droguri. 

Cuplul nu a comentat aceasta informaţie. 

Sharon, în vârstă de 63 de ani, l-a cunoscut pe viitorul ei soţ, când tatăl său era director al trupei 'Black Sabbath' din Birmingham (Anglia), care a pus bazele curentului muzical 'heavy-metal' la începutul anilor 1970. Ea s-a căsătorit cu el şi a preluat managementul carierei lui solo, recrutând chitarişti şi compozitori care au menţinut în prim-plan curentul 'heavy metal', precum şi polemicile, de-a lungul anilor. Mai târziu, ea a luat sub aripa sa protectoare şi alte trupe de 'hard rock'. 

În anii 2000, cuplul, împreună cu doi dintre cei trei copii ai lor, au participat la un reality show de televiziune pe canalul MTV intitulat "The Osbournes", aminteşte agenţia France Presse. 

Foto: Printscreen Daily Miror

Cele mai citite

Selecţionatele Danemarcei şi Sloveniei au terminat la egalitate

Danemarca și Slovenia au terminat la egalitate, scor 1-1. Danezii au deschis scorul prin Christian Eriksen în minutul 17, dar slovenii au reușit să egaleze...

BACALAUREAT 2024. Luni are loc proba de limba și literatura română 

Peste 134.000 de candidaţi înscrişi la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2024, susţin luni prima probă la Limba şi literatura română -...

Negocierile de aderare la UE ale Ucrainei și Republicii Moldova încep la 25 iunie

Negocierile pentru aderarea Ucrainei și Republicii Moldova la UE încep la data de 25 iunie 2024, a anunțat Cristina Gherasimov, vicepremier al Republicii Moldova...
Ultima oră
Pe aceeași temă