27.8 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. O femeie din Anglia a cheltuit 30.000 de dolari ca să...

FOTO. O femeie din Anglia a cheltuit 30.000 de dolari ca să arate ca Pamela Anderson

O femeie din Anglia a cheltuit 30.000 de dolari pe operaţii estetice pentru a arăta ca actrița Pamela Anderson, scrie publicaţia Cosmopolitan.

Carolyn Anderson din Liverpool și-a făcut până la vârsta de 30 de ani, opt intervenții chirurgicale la sâni.

Prima operaţie la sâni nu a fost o reuşită, deoarece un sân i-a explodat în timp ce era la solar. Aceasta a stat şase luni cu un singur implant.

Carolyn Anderson a investit foarte mult şi în operaţiile de la nivelul feţei. Ea și-a mărit buzele, și-a ridicat pomeții și și-a injectat botox în riduri pentru a arăta ca starul ei preferat.

Fiind o fană înrăită a Pamelei Anderson, Carolyn şi-a schimbat până şi numele de familie în "Anderson" şi la evenimente se prezintă drept Pamela Anderson.

Această dorinţă a ei de a arăta ca vedeta de la Hollywood a apărut atunci când tatăl său i-a spus, când avea 10 ani, că are trăsături comune cu cele ale Pamelei Anderson.

Cele mai citite

Legendarul Claudio Ranieri s-a retras din fotbal cu o înfrângere

Cagliari a fost învinsă pe teren propriu de Fiorentina, cu scorul de 2-3, în etapa cu numărul 38 din Serie A. Acesta a fost...

E OFICIAL! Xavi, OUT de la FC Barcelona

Clubul catalan FC Barcelona a anunțat astăzi despărțirea de tehnicianul spaniol Xavi Hernandez, care nu va mai continua la formația blaugrana din sezonul următor. „Preşedintele...

Lotul lui Iordănescu pentru ultimele partide înainte de EURO

Selecţionerul Edward Iordănescu a anunţat un lot de 28 de jucători pentru meciurile amicale cu Bulgaria şi Liechtenstein, ultimele teste înaintea EURO 2024.Noutăţile lui...
Ultima oră
Pe aceeași temă