17.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAmy Winehouse nu a murit de supradoză - raport toxicologic

Amy Winehouse nu a murit de supradoză – raport toxicologic

Amy Winehouse nu a consumat droguri în ziua în care a murit, au anunţat medicii britanici, care nu au descoperit urme ale unor substanţe interzise în organismul artistei, în urma testelor toxicologice efectuate după moartea acesteia, a anunţat, marţi, agentul ei de presă, citat de Reuters, potrivit Mediafax.

Agentul de presă al artistei a spus că medicii au descoperit urme de alcool în organismul cântăreţei, dar nu au putut să stabilească cu certitudine dacă alcoolul a jucat un anumit rol în decesul starului britanic.

Potrivit bbc.co.uk, membrii familiei Winehouse au mulţumit poliţiei britanice pentru sprijinul acordat şi au declarat că aşteaptă concluziile anchetei oficiale, ce vor fi anunţate pe 26 octombrie.

Mitch, tatăl artistei, a declarat în timpul ceremoniei funerare că fiica lui renunţase la droguri în urmă cu câţiva ani şi era pe cale să renunţe şi la alcool.

Totodată, potrivit membrilor familiei Winehouse, tocmai faptul că artista renunţase brusc la alcool a fost elementul care i-a cauzat decesul, deoarece organismul ei a intrat într-un fel de criză, cauzată de nevoia de alcool.

Trupul neînsufleţit al cântăreţei Amy Winehouse a fost descoperit în reşedinţa acesteia din Londra, pe 23 iulie.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Fanii şi criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care îi caracterizau muzica. Un alt atu al controversatei artiste britanice era talentul incontestabil de compozitoare – muzica pe care a scris-o este, fără excepţie, profund personală, de o candoare brutală. Cele două discuri ale sale, “Frank” şi “Back to Black”, s-au vândut până în prezent în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume. Albumul “Back to Black”, din 2006, a obţinut cinci trofee Grammy.

Cele mai citite

Traficanți de droguri prinși la Sibiu. Vindeau cu sume cuprinse între 100 și 140 lei

La data de 28 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Sibiu, au dispus...

Modernizarea Spitalului Foișor: O Realizare Majoră în Ortopedie în timpul mandatului de primar al Gabrielei Firea

Veștile bune despre starea de sănătate a lui Florin Piersic continuă să curgă, iar atât îndrăgitul actor, cât și publicul, sunt nerăbdători să-l vadă...

VIDEO. Ciolacu spune că va discuta cu Boloș despre salariul minim

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că urmează să aibă o discuţie cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloș, despre creşterea la 300 de lei a sumei...
Ultima oră
Pe aceeași temă