23.8 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăSănătateModernizarea Spitalului Foișor: O Realizare Majoră în Ortopedie în timpul mandatului de...

Modernizarea Spitalului Foișor: O Realizare Majoră în Ortopedie în timpul mandatului de primar al Gabrielei Firea

Veștile bune despre starea de sănătate a lui Florin Piersic continuă să curgă, iar atât îndrăgitul actor, cât și publicul, sunt nerăbdători să-l vadă din nou pe scenă.

Românii au urmărit cu sufletul la gură evoluția sănătății marelui maestru. Când medicii de la Spitalul Foișor, unde a fost internat în cele din urmă, au anunțat că sănătatea sa se îmbunătățește pe zi ce trece, speranța a luat locul îngrijorării.

Puțini știu că Spitalul de Ortopedie Foișor, unde este tratat marele actor, a fost modernizat în mandatul anterior de primar general al Gabrielei Firea, care candidează acum pentru un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei.

În 2016, când Gabriela Firea a fost aleasă primar general, proiectul de modernizare, la fel ca alte proiecte majore pentru bucureșteni, era blocat.

La începutul mandatului meu, în 2016, acest proiect, ca și alte proiecte de altfel, era blocat. Existau plăți neefectuate, iar lucrările stagnau. Am constituit un grup de lucru format din experți, s-au verificat toate plățile, situațiile de lucrări și am reușit să finalizăm acest obiectiv, atât de important

, a menționat Gabriela Firea.

Una dintre promisiunile făcute bucureștenilor a fost să investească în sănătate. Aceasta promisiune a fost respectată. A urmat un amplu proces de construire și modernizare care, la finalul anului 2017, s-a încheiat cu inaugurarea unui nou Spital de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular Foișor.

Primăria Capitalei a finalizat o investiție esențială în sănătatea tuturor românilor. Aproape 50 de milioane de euro investiți în construirea și dotarea spitalului Foișor. Este important de menționat: activitatea spitalului nu a fost perturbată, iar bolnavii nu au fost mutați. Noul spital Foișor oferă pacienților condiții ultramoderne de confort și siguranță

, a declarat Gabriela Firea.

Spitalul Foișor, modernizat în mandatul 2016-2020, a oferit șansa la tratament de calitate pentru mii de pacienți anual.

Spitalul Foișor este o construcție nouă, de 9.000 de mp, cu 6 etaje, opt săli de operație, 119 paturi și dotări de ultimă generație care oferă personalului medical toate condițiile pentru a excela în salvarea și îngrijirea pacienților. În Spitalul Foișor, normele de securitate și confort sunt respectate în totalitate: un salon are maximum patru paturi, iar la parterul spitalului a fost amenajată o sală de kinetoterapie, unde pacienții fac recuperarea medicală, precum și o secție de imagistică ultramodernă cu tomografie computerizată și radiologie.

Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie “Foișor”, aflat în subordinea Primăriei Municipiului București, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, este cunoscut la nivel național, european și internațional pentru calitatea îngrijirii și tipul complex de patologie tratată.

Proiectele ambițioase în domeniul sănătății, precum construirea Spitalului de Copii „Dr. Victor Gomoiu” și a Spitalului de Ortopedie Foișor, finalizate de Gabriela Firea în mandatul anterior, au salvat multe vieți, inclusiv pe cele ale unor personalități precum Florin Piersic.

Una dintre promisiunile făcute de Gabriela Firea bucureștenilor în această perioadă este implementarea unui amplu program de investiții în sănătate după 9 iunie. Proiectul de construire a Spitalului Metropolitan, inclus în programul echipei social-democrate pentru perioada 2024-2028, are șanse mari să fie realizat.

PSD este partidul care promovează salariul minim european în România, are cei mai mulți primari și președinți de Consilii Județene campioni ai proiectelor finanțate de Comisia Europeană și a reușit, în actuala guvernare, să ducă absorbția de fonduri europene la peste 97%.

Partidul Social Democrat – Alianța PSD-PNL CMF 41240002

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Netanyahu, despre când s-ar putea încheia luptele din Rafah

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a afirmat seara trecută că luptele "intense" împotriva mişcării islamiste palestiniene Hamas la Rafah, în sudul Fâşiei Gaza, unde armata...

Netanyahu, despre când s-ar putea încheia luptele din Rafah

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a afirmat seara trecută că luptele "intense" împotriva mişcării islamiste palestiniene Hamas la Rafah, în sudul Fâşiei Gaza, unde armata...

MAE confirmă că un român a murit în inundațiile din Italia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a confirmat cetăţenia română a celei de-a treia persoane dispărute, şi ulterior găsită decedată, în urma inundaţiilor produse, pe 31...
Ultima oră
Pe aceeași temă