28.2 C
București
sâmbătă, 22 iunie 2024
AcasăPolitică"N-am înțeles de ce a mai candidat", spune Marcel Ciolacu despre Iulian...

“N-am înțeles de ce a mai candidat”, spune Marcel Ciolacu despre Iulian Dumitrescu

Președintele PSD și premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că nu înțelege motivele pentru care liberalul Iulian Dumitrescu și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean, în condițiile în care acestuia i s-a impus interdicția de a-și exercita funcția în dosarul în care este cercetat pentru luare de mită.

Marcel Ciolacu a subliniat că situația este problematică, având în vedere acuzațiile grave care planează asupra lui Iulian Dumitrescu.

“Mai am puţin, e şi fratele meu!”, a spus ironic Ciolacu, în momentul când a fost întrebat de jurnalişti cum comentează situaţia lui Iulian Dumitrescu, partener de coaliţie din PNL, căruia i s-a prelungit măsura controlului judiciar, relatează Agerpres.

“În primul rând, nu discut nicio decizie a unui magistrat, e decizia unor judecători, ei decid, acesta e atributul lor, asta este meseria. Am zis-o la o emisiune (…), m-am cunoscut cu domnul Iulian Dumitrescu şi m-am cunoscut în primul rând la şedinţele de coaliţie, deoarece dânsul până de curând era prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal şi venea la şedinţele de coaliţie. N-am înţeles de ce a mai candidat. Când justiţia îţi ia dreptul să-ţi exerciţi funcţia, de ce mai vrei să candidezi? Dar presupun că e o raţiune de-a dânsului. În rest, vă rog frumos, Partidul Naţional Liberal are conducere, o prindeţi, întrebaţi-i, întrebaţi-l pe domnul Iulian Dumitrescu, nu-s eu cel în măsură să răspund. E suficient de mare PSD-ul ca să răspund”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă