Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ACADEMIA CAȚAVENCU. Șobolanii reclamă că Firea a lăsat prea mulți studenți în Regie

Șobolanii din complexul studențesc Regie vor să depună plângere împotriva primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, după ce camerele în care ei sunt cazați de ani buni de zile au fost supraîncărcate cu studenți.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 06.10.2019 - 19:49

De asemenea, rozătoarele vor să depună plângere împotriva rectorilor marilor universități din București, pe care îi acuză că au încălcat un protocol vechi de zeci de ani, prin care locufile șobolanilor în căminele studențești erau bine stabilite.

Reprezentanții șobolanilor sunt însă mai indulgenți cu edilul-șef al Capitalei, deoarece încă îi sunt recunoscători acesteia că nu i-a deranjat, de la preluarea mandatului de primar general, cu otrăvuri împotriva dăunătorilor.

Citește întreg articolul aici.

Comentarii

loading...