Foto: Arhivă

Guvernul modifică Strategia de vaccinare. Se va mări numărul persoanelor care au prioritate

În ședința de miercuri, 20 ianuarie, Guvernul Cîțu va aproba modificarea Strategiei de vaccinare anti - Covid în România.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.01.2021 - 09:57

În ședința de miercuri, 20 ianuarie 2021, Guvernul Cîțu are inclusă pe ordinea de zi o propunere de modificare a Hotărârii de Guvern HG 1031/2020 care reglementează Strategia de vaccinare anti - Covid în România.

Prin această modificare, se va mări numărul categoriilor de persoane care au prioritate la vaccinare. În categoriile prioritare urmează a fi introduse persoane care lucrează în infrastructura critică sau care urmează a desfășura misiuni în afara teritoriului naţional al României.

Astfel, proiectul postat pe site-ul Secretariatului General al Guvernului se referă la "membrii misiunilor diplomatice, oficiilor consulare de carieră și reprezentanțelor organizațiilor internaționale din România, inclusiv membrii de familie care îi însoțesc, deținători de cărți de identitate special emise de Ministerul Afacerilor Externe" precum și la "personalul civil și militar care urmează să execute misiuni în afara
teritoriului național, inclusiv membrii de familie care îi însoțesc la post, anterior plecării în misiune".

Comentarii