Întârzieri de peste două ore, la trenurile care ajung în Gara de Nord din Capitală

Trenurile de călători ajung, sâmbătă seară, în Gara de Nord din Capitală, cu întârzieri şi de peste două ore, din cauza temperaturilor extreme, care au impus restricții de viteză.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 05.08.2017 - 22:22

Trenurile de călători ajung, sâmbătă seară, în Gara de Nord din Capitală, cu întârzieri şi de peste două ore, din cauza temperaturilor extreme, care au impus restricții de viteză, scrie News.ro.

Potrivit tabelei de prezentare a plecărilor şi sosirilor trenurilor de călători din Gara de Nord, cea mai mare întârziere, de 145 de minute, o are trenul interregio de la Cluj-Napoca, via Craiova, iar trenul interregio de la Păuşa, judeţul Vâlcea, via Videle, a ajuns în Bucureşti la ora transmiterii ştirii cu 130 de minute întârzire. Întârzieri de peste 100 de minute au trenurile de la Iaşi (via Buzău) şi Drobeta Turnu Severin (via Videle). Trenul interregio de la Timişoara Nord via Făgăraş are o întârzire de trei sferturi de oră, iar un tren de la Târgu Mureş via Deda-Braşov are 15 minute de întârziere.

CFR SA a anunţat sâmbătă că a impus de la ora 13.00 restricţii de viteză în circulaţia trenurilor pe 37 de secţii feroviare, la nivelul şinei temperaturile ajungând la 50 de grade Celsius. Astfel, pe cele 37 de secţii de cale ferată viteza de circulaţie a trenurilor s-a redus cu 20-30 km/h faţă de viteza normală. Pe celelalte tronsoane, traficul feroviar se desfăşoară deocamdată conform graficului de circulaţie pentru ziua în curs, informa CFR SA.

  

Citește totul despre:

Comentarii

loading...