15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCumpără și nu mai împrumuta mereu!

Cumpără și nu mai împrumuta mereu!

Prietenul meu imi asaza telefonul pe un incarcator auto care serveste si ca suport auto pentru dispozitivul pus la incarcat, iar eu nu ma simt deloc confortabil.

Vine special sa ma ia de acasa, datorita lui ma trezesc cu o ora mai tarziu si ii mai cer si incarcator auto pentru telefonul meu! El nu imi reproseaza niciodata nimic, dar am impresia ca sunt personajul din proverbul: „Da-mi tigara, da-mi tutun, scapara-mi, daca esti bun!”

Rusinat ca nu am accesorii gsm de top si ca ii cer mereu imprumut, iar el, din politete, mi le da chiar daca are nevoie de ele. L-am intrebat de unde le cumpara de sunt asa de bune. Sunt dezamagit de incarcatorul auto cumparat dintr-un magazin fizic cu cateva luni in urma. Este deja depasit, in timp ce al lui este gandit pentru mufa standard USB type C. Se potriveste la toate dispozitivele, ba poate incarca doua-trei dispozitive in acelasi timp. Mi-a vorbit cu entuziasm de magazinul online de accesorii Brandgsm.ro si l-am rugat sa imi comunice pretul incarcatorului auto.

Ma pregateam sa aud o suma astronomica si m-am mirat mult cand am auzit ca un Incarcator Auto Boompods 4.8A Trio Power Black (3xUSB, led indicator, incarcare rapida) costa sub 50 de lei.

Tot de la el imprumutam si un cablu usb c.

Imi explica tacticos ca impletitura textila care intra in componenta cablului ii ofera rezistenta.
BrandGSM.ro este magazinul virtual din care trebuie sa va faceti provizii pentru dispozitivele voastre.

Din prezentarea magazinului BrandGSM, am dedus ca si angajatii care lucreaza aici ofera servicii de calitate.

In plus, marfa soseste rapid acasa si transportul este gratuit peste o anumita valoare a comenzii.

Nu-mi vine sa cred ceea ce aud, iar el imi ofera informatii complete, sa inteleg. Comand de 100 de lei, iar marfa soseste acasa in cel mult doua zile de la plasarea comenzii.

In cazul in care doresc o informatie despre un anumit produs, trimit mesaj si voi fi contactat in cel mai scurt timp.

Pot spune ca toate aceste dispozitive sunt verificate, iar in cosul de cumparaturi am pus: doua-trei cabluri, un incarcator auto pentru trei dispozitive si huse pentru mobil. Acesta este doar inceputul, fiindca sunt sigur ca baiatul meu ”va imprumuta” cablurile si husele de la mine, iar comanda va trebui repetata.

Sunt multumit ca am gasit o sursa de accesorii premium care nu se vor mai strica si de care ne vom bucura ani de zile!

Cele mai citite

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...
Ultima oră
Pe aceeași temă