22.9 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialNetanyahu denunţă declaraţiile preşedintelui Iranului

Netanyahu denunţă declaraţiile preşedintelui Iranului

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a declarat vineri că lumea nu trebuie să se lase indusă în eroare de afirmaţiile noului preşedinte iranian Hassan Rohani, informează AFP, conform Mediafax.

“Nu trebuie să ne lăsăm induşi în eroare de aformaţiile înşelătoare ale preşedintelui Iranului”, a precizat premierul israelian.

“Acest Rohani este cel care în trecut a indus în eroare comunitatea internaţională în discuţiile pe tema programului nuclear iranian”, a acuzat Netanyahu.

“Iranul continuă programul nuclear. Regimul iranian recurge la trucuri mediatice pentru a continua activităţile de purificare a uraniului”, a insistat Netanyahu.

Noul preşedinte iranian a declarat că Iranul nu vrea să intre în război cu nicio ţară, conform unui interviu acordat postului NBC. “Noi vrem pacea şi prietenia cu ţările din regiune”, a subliniat Rohani.

Cele mai citite

Edward Iordănescu spune că echipa națională este pregătită pentru EURO 2024. “Am convingerea că suntem gata de luptă!”

Edward Iordănescu, selecționerul "tricolorilor", a transmis că echipa este pregătită pentru meciul de debut și pentru Campionatul European. România va întâlni echipa Ucrainei, luni, la...

VIDEO. Miko Hughes, despre cum a jucat alături de Arnold Schwarzenegger și replica care l-a făcut celebru

Miko Hughes povestește despre cum a ajuns să rostească una dintre cele mai memorabile replici din istoria filmelor anilor '90, în momentul când avea...

SUA se pregătesc pentru un val de căldură sufocant

Vaste regiuni din centrul şi estul Statelor Unite se pregătesc pentru un val de căldură sufocant săptămâna viitoare, cu temperaturi ce ar urma să...
Ultima oră
Pe aceeași temă