18.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSportVictor Ponta, despre criticile de la Antena 3 şi ameninţările lui Mircea...

Victor Ponta, despre criticile de la Antena 3 şi ameninţările lui Mircea Badea: Sigur că mi se pare o porcărie

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, despre criticile tot mai dese de la Antena 3, că nu poate spune că situaţia este una plăcută, dar că şi lucrurile negative intră în fişa postului în ceea ce priveşte omul politic, potrivit B1.ro.

“M-au criticat şi mă vor critica tot timpul dacă mă abat de la normele, aş minţi să zic că-mi place. Când se intră în familia mea, în ce fac copiii, ce face soţia mea, sigur că mi se pare o porcărie, dar intră în fişa postului”, a spus Ponta.

Acesta a vorbit şi despre episodul în care Mircea Badea l-a ameninţat cu bătaia pe premier dacă va îndrăzni să o desemneze la Laura Codruţa Kovesi în fruntea DNA.

“Eu am înţeles întotdeauna delimitarea clară între omul politic şi presă şi n-am considerat niciodată că omul politic, poate întră în fişa postului să fiu criticat, nu mă bat cu presa. Din fericire, până acum nu m-a agresat şi nici nu sunt aşa micuţ”, a spus Victor Ponta.

Zvonul că Laura Codruţa Kovesi ar putea fi numită de prim-ministru la şefia DNA a declanşat un adevărat lanţ de critici şi ameninţări. Fără precedent poate fi calificată declaraţia lui Mircea Badea, care a spus că personal va merge în biroul lui Victor Ponta, îl va da cu capul de catapeteasmă şi-l va scoate afară din Guvern dacă va semna numirea lui Kovesi.

Ulterior, premierul Victor Ponta a desemnat-o pe Laura Codruţa Kovesi pentru şefia DNA.

Cele mai citite

VIDEO. Jose Mourinho consideră că a luat decizia greșită când a refuzat naționala Portugaliei

Jose Mourinho, "The special one", a sosit în România pentru a lua parte la meciul de "final" al Generației de Aur, difuzat în seara...

VINARIUM, cel mai important concurs internațional de vin din Europa Centrală și de Sud-Est, se ține la Ploiești

Ediția XXI a VINARIUM International Wine Contest are loc în perioada 23-26 mai 2024 la Ploiești. Concursul este organizat de ASER Consulting & Management și...

Anunț al ANPC cu privirea la achiziționarea jucăriilor pentru copii

Paul Anghel, directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a transmis un mesaj important pe rețelele sociale, sâmbătă, subliniind necesitatea achiziționării jucăriilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă