16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportVictor Ponta, despre criticile de la Antena 3 şi ameninţările lui Mircea...

Victor Ponta, despre criticile de la Antena 3 şi ameninţările lui Mircea Badea: Sigur că mi se pare o porcărie

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, despre criticile tot mai dese de la Antena 3, că nu poate spune că situaţia este una plăcută, dar că şi lucrurile negative intră în fişa postului în ceea ce priveşte omul politic, potrivit B1.ro.

“M-au criticat şi mă vor critica tot timpul dacă mă abat de la normele, aş minţi să zic că-mi place. Când se intră în familia mea, în ce fac copiii, ce face soţia mea, sigur că mi se pare o porcărie, dar intră în fişa postului”, a spus Ponta.

Acesta a vorbit şi despre episodul în care Mircea Badea l-a ameninţat cu bătaia pe premier dacă va îndrăzni să o desemneze la Laura Codruţa Kovesi în fruntea DNA.

“Eu am înţeles întotdeauna delimitarea clară între omul politic şi presă şi n-am considerat niciodată că omul politic, poate întră în fişa postului să fiu criticat, nu mă bat cu presa. Din fericire, până acum nu m-a agresat şi nici nu sunt aşa micuţ”, a spus Victor Ponta.

Zvonul că Laura Codruţa Kovesi ar putea fi numită de prim-ministru la şefia DNA a declanşat un adevărat lanţ de critici şi ameninţări. Fără precedent poate fi calificată declaraţia lui Mircea Badea, care a spus că personal va merge în biroul lui Victor Ponta, îl va da cu capul de catapeteasmă şi-l va scoate afară din Guvern dacă va semna numirea lui Kovesi.

Ulterior, premierul Victor Ponta a desemnat-o pe Laura Codruţa Kovesi pentru şefia DNA.

Cele mai citite

Olympiakos Pireu și Fiorentina, cu un pas în finala Europa Conference League

Olympiakos Pireu și Fiorentina sunt favorite la calificarea în finala ediției din acest an a Europa Conference League, după ce s-au impus, joi seară,...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Lionel Messi, de neoprit la 36 de ani! A fost desemnat jucătorul lunii în America

Argentinianul Lionel Messi, care în acest moment evoluează la formația Inter Miami, a fost votat cel mai bun jucător al lunii aprilie în liga...
Ultima oră
Pe aceeași temă