15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialUn nou raid aerian israelian a provocat 3 morţi în rândul palestinienilor

Un nou raid aerian israelian a provocat 3 morţi în rândul palestinienilor

Trei palestinieni au fost ucişi duminică seară într-un nou raid israelian asupra Făşiei Gaza, conform surselor medicale, transmite AFP, potrivit Mediafax.

Un atac aerian a vizat cartierul Tal al-Hawa din oraşul Gaza omorând doi palestinieni, a declarat Achraf al-Qudra, purtător de cuvânt al ministrului Sănătăţii al guvernului Hamas care guvernează Făşia Gaza.

Un al treilea palestinian, un copil în vârstă de 6 ani, Hussein Jalal, a murit într-un raid israelian asupra casei sale din Jabaliya, în nordul Fâşiei Gaza.

Aceste victime ridică la 26 numărul palestinienilor ucişi duminică, ziua cu cei mai mulţi morţi de la începutul ofensivei israeliene acum cinci zile asupra Făşiei Gaza.

În total, 75 de persoane – 72 de palestinieni şi trei israelieni – au murit în timp ce 660 de palestinieni şi 41 de israelieni au fost răniţi de la începutul ofensivei.

Cele mai citite

Oamenii legii au descoperit aproximativ 6.000 de litri de motorină în urma unor percheziții domiciliare

La data de 17 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, sub coordonarea procurorilor...

Ecuație rezolvată în Liga 1! CFR Cluj, vicecampioană, Universitatea Craiova termină pe locul 3

CFR Cluj e noua vicecampioană a României, în timp ce Universitatea Craiova a terminat pe ultima poziție a podiumului Ligii 1, după rezultatele înregistrate...

Iga Swiatek, campioană la Foro Italico. Poloneza a realizat „dubla” Madrid – Roma

Poloneza Iga Swiatek, liderul clasamentului mondial feminin, și-a adjudecat al 21-lea titlu al carierei, după ce s-a impus în finala turneului WTA de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă