17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialUn nou raid aerian israelian a provocat 3 morţi în rândul palestinienilor

Un nou raid aerian israelian a provocat 3 morţi în rândul palestinienilor

Trei palestinieni au fost ucişi duminică seară într-un nou raid israelian asupra Făşiei Gaza, conform surselor medicale, transmite AFP, potrivit Mediafax.

Un atac aerian a vizat cartierul Tal al-Hawa din oraşul Gaza omorând doi palestinieni, a declarat Achraf al-Qudra, purtător de cuvânt al ministrului Sănătăţii al guvernului Hamas care guvernează Făşia Gaza.

Un al treilea palestinian, un copil în vârstă de 6 ani, Hussein Jalal, a murit într-un raid israelian asupra casei sale din Jabaliya, în nordul Fâşiei Gaza.

Aceste victime ridică la 26 numărul palestinienilor ucişi duminică, ziua cu cei mai mulţi morţi de la începutul ofensivei israeliene acum cinci zile asupra Făşiei Gaza.

În total, 75 de persoane – 72 de palestinieni şi trei israelieni – au murit în timp ce 660 de palestinieni şi 41 de israelieni au fost răniţi de la începutul ofensivei.

Cele mai citite

Ministerul Finanţelor a planificat împrumuturi de la băncile comerciale în valoare de 6 miliarde de lei

Ministerul Finanţelor a planificat să se împrumute, luna aceasta, cu aproape 6 miliarde de lei de la băncile comerciale. Suma este mai mică cu...

Procurorul Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Română, deși circula cu 170 km/h

Judecătorii au decis să îi dea câștig de cauză lui Daniel Horodniceanu, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistratorii (CSM), chiar dacă a fost prins...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...
Ultima oră
Pe aceeași temă