26.9 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialHP acordă companiei Gemini SP titlul de "Best HP Value Distributor"

HP acordă companiei Gemini SP titlul de “Best HP Value Distributor”

Cu ocazia tradiţionalului eveniment ce marchează încheierea anului fiscal, echipa HP Romania a decernat companiei Gemini SP titlul de “Best HP Value Distributor”. Reconfirmarea importanţei parteneriatului dintre cele două firme capată o semnificaţie deosebită în acest an. Reamintim că în 2012 se implinesc 15 ani de cînd HP a încheiat primele contracte de distribuţie pe piaţa romanească, Gemini SP fiind printre semnatarii iniţiali.

Acordarea premiului a avut loc ieri, 15 octombrie, în cadrul conferinţei New Product Introduction (NPI), organizată de HP Romania la Sinaia.

Cu această ocazie, dl. Vlad Maican, Director General al Gemini SP a declarat: “Timp de 15 ani am lucrat împreună pentru promovarea soluţiilor uneia dintre cele mai importante companii de IT din lume. Împreună cu prietenii noştri din HP am reuşit să ne impunem ca un furnizor de încredere de echipamente şi servicii de înaltă tehnologie şi, tot impreună, am reuşit să depăşim două perioade de criză economică. Le mulţumim pentru suportul pe care ni l-au acordat constant şi ne dorim să dezvoltăm pe mai departe această colaborare.

De asemeni, vreau să le mulţumesc pentru încredere sutelor de reselleri din întreaga ţară pentru care sîntem furnizorul preferat, precum şi colegilor mei din companie, fără de care realizarile noastre nu ar fi fost posibile“.

Gemini SP şi-a început activitatea în 1997, odată cu semnarea contractului de distribuţie a produselor HP în Romania. Avînd în portofoliu unele dintre cele mai importante mărci de IT din lume, cu o reţea de distribuţie ce acoperă întreaga ţară, Gemini SP este specializată în a oferi partenerilor soluţii la cheie ce îmbină livrările de hardware şi software cu consultanţa tehnică şi suportul financiar.

Înfiinţată în 1939, HP se află printre primele companii de IT la nivel mondial. Cu un portofoliu extrem de variat, HP este marca preferată pentru un număr impresionat de companii din Romania şi din lume.

Cele mai citite

Peste 30.000 de turiști sunt prezenți în acest weekend pe litoralul românesc

Peste 30.000 de turiști sunt prezenți in acest weekend pe litoralul românesc, gradul de ocupare a hotelurilor fiind de peste 60%. Secretarul general al...

Vulnerabilitate? Adjunctul directorului SRI a fost trecut în rezervă, astfel că SRI are vacant și postul de director și un post de director adjunct

Președintele Klaus Iohannis l-a trecut în rezervă pe unul dintre directorii adjuncți ai SRI, ceea ce face ca, în SRI, să fie vacante simultan...

Rusia – Ucraina, ziua 830. Rusia atacă folosind armament produs în Iran, Coreea de Nord și China

În condițiile în care regimul Putin acuză Occidentul că oferă sprijin militar Ucrainei, Rusia atacă Ucraina folosind armament produs în Iran sau în Coreea...
Ultima oră
Pe aceeași temă