16.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialHP acordă companiei Gemini SP titlul de "Best HP Value Distributor"

HP acordă companiei Gemini SP titlul de “Best HP Value Distributor”

Cu ocazia tradiţionalului eveniment ce marchează încheierea anului fiscal, echipa HP Romania a decernat companiei Gemini SP titlul de “Best HP Value Distributor”. Reconfirmarea importanţei parteneriatului dintre cele două firme capată o semnificaţie deosebită în acest an. Reamintim că în 2012 se implinesc 15 ani de cînd HP a încheiat primele contracte de distribuţie pe piaţa romanească, Gemini SP fiind printre semnatarii iniţiali.

Acordarea premiului a avut loc ieri, 15 octombrie, în cadrul conferinţei New Product Introduction (NPI), organizată de HP Romania la Sinaia.

Cu această ocazie, dl. Vlad Maican, Director General al Gemini SP a declarat: “Timp de 15 ani am lucrat împreună pentru promovarea soluţiilor uneia dintre cele mai importante companii de IT din lume. Împreună cu prietenii noştri din HP am reuşit să ne impunem ca un furnizor de încredere de echipamente şi servicii de înaltă tehnologie şi, tot impreună, am reuşit să depăşim două perioade de criză economică. Le mulţumim pentru suportul pe care ni l-au acordat constant şi ne dorim să dezvoltăm pe mai departe această colaborare.

De asemeni, vreau să le mulţumesc pentru încredere sutelor de reselleri din întreaga ţară pentru care sîntem furnizorul preferat, precum şi colegilor mei din companie, fără de care realizarile noastre nu ar fi fost posibile“.

Gemini SP şi-a început activitatea în 1997, odată cu semnarea contractului de distribuţie a produselor HP în Romania. Avînd în portofoliu unele dintre cele mai importante mărci de IT din lume, cu o reţea de distribuţie ce acoperă întreaga ţară, Gemini SP este specializată în a oferi partenerilor soluţii la cheie ce îmbină livrările de hardware şi software cu consultanţa tehnică şi suportul financiar.

Înfiinţată în 1939, HP se află printre primele companii de IT la nivel mondial. Cu un portofoliu extrem de variat, HP este marca preferată pentru un număr impresionat de companii din Romania şi din lume.

Cele mai citite

Polonia investește în securizarea şi întărirea frontierei estice. “Am luat decizia de a investi 10 miliarde de zloţi”

Prim-ministrul Donald Tusk a anunțat sâmbătă că Polonia va aloca peste 2 miliarde de euro pentru consolidarea și securizarea frontierei sale estice, aceasta fiind...

Mai mult de 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România

Cel puțin 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România. Ei au murit în încercarea de a...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...
Ultima oră
Pe aceeași temă