37 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăPoliticăPremierul Ciolacu le-a oferit autografe copiilor, la Palatul Victoria

Premierul Ciolacu le-a oferit autografe copiilor, la Palatul Victoria

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent, în ziua de sâmbătă, 1 iunie 2024, la Palatul Victoria, unde le-a oferit autografe copiilor și s-a fotografiat alături de aceștia.

Evenimentul de la sediul Guvernului, cu acces liber pentru public, a fost organizat pentru a marca Ziua Copilului, 1 Iunie.

„M-am bucurat să fiu astăzi ghidul copiilor prin Palatul Victoria! M-a impresionat interesul lor față de activitatea de aici, de la Guvern. Și, pentru a le da o mână de ajutor, le-am oferit cartea colegului nostru Robert Cazanciuc „Constituția pentru copii și tineri ….de toate vârstele”.

La mulți ani, dragi copii! Să vă păstrați curiozitatea, să învățați, să experimentați, să vă cunoașteți și să vă apărați drepturile pentru a alege drumul bun în viață!”, a scris, pe facebook, Marcel Ciolacu.

În aceeași zi, 1 iunie 2024, Nicolae Ciucă, aliat la guvernare dar și adversar al lui Marcel Ciolacu în alegerile prezidențiale din anul 2024, a fost pe stadion, tot pentru a sărbători Ziua Copilului.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă