30.5 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialSport Blender de la Electrolux - companionul perfect al atleților urbani

Sport Blender de la Electrolux – companionul perfect al atleților urbani

Dacă venirea verii te face să te gândești la o dietă sănătoasă și să îți dorești să nu mai ratezi vreo masă a zilei din lipsă de timp, Sport Blender de la Electrolux este soluția perfectă. De acum vei putea să îți prepari în câteva clipe o gustare delicioasă și sănătoasă pe care să o iei cu ține în drum spre sală sau birou, chiar în recipientul în care ai preparat-o.

Sport Blender, recent lansat de Electrolux pe piața din România, are un recipient detașabil care îți permite să iei smoothie-ul cu tine, de îndată ce l-ai preparat, fără a folosi alte recipiente. Cu o putere de 300 de wați, Sport Blender are capacitatea de a toca gheață, fructe, legume, semințe sau orice vei dori să adaugi într-un smoothie delicios.

Smoothie-uri sănătoase pentru întreaga familie

Vei putea răsfăța orice membru al familiei cu un smoothie sănătos, deoarece recipientul detașabil al Sport Blender poate fi luat oriunde și oricând, indiferent de programul zilei. După antrenamentul de baschet, la birou, pe plajă, în parc cu bicicletă sau între întâlniri de afaceri, orice moment poate fi potrivit pentru un boost de energie și vitamine, atât de la îndemână cu Sport Blender.

Tot ce îți rămâne de făcut este să îți folosești imaginația și să alegi ingredientele pentru un smoothie savuros. De la fructe proaspete sau congelate, la legume, verdețuri, semințe, sau chiar și gheață, toate pot face parte din rețetă ta preferată.

 Ergonomic și ușor de transportat 

Cu un design ergonomic, modern și conceput astfel încât să poată fi transportat oriunde, recipientul blenderului este realizat din plastic Tritan, unul dintre cele mai rezistente materiale folosite pentru blendere. Acesta este ușor de curățat, nu reține mirosul alimentelor și este foarte sigur atât pentru tine, cât și pentru cei mici.

Așadar prepară-l, ia-l cu tine și pleacă la drum!

 

Cele mai citite

USR: Doi membri în cursa pentru desemnarea candidatului la prezidențiale

Două persoane s-au înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului USR la alegerile prezidenţiale. Au fost anunţate primele două nume în cursa internă pentru desemnarea...

Iohannis, pe cale să rateze toate funcțiile importante din UE

Președintele Klaus Iohannis nu se află în cărți pentru niciun post important al Uniunii Europene, ce ar trebui decise astăzi în cadrul Consiliului European,...

USR: Doi membri în cursa pentru desemnarea candidatului la prezidențiale

Două persoane s-au înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului USR la alegerile prezidenţiale. Au fost anunţate primele două nume în cursa internă pentru desemnarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă