36.9 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSportFotbalFRF încearcă să dubleze numărul biletelor la meciul România – Olanda

FRF încearcă să dubleze numărul biletelor la meciul România – Olanda

Federația Română de Fotbal a anunțat procedura de achiziționare a biletelor pentru meciul din optimile de finală ale EURO 2024, în care România va întâlni Olanda. Partida va avea loc marți, 2 iulie, de la ora locală 18:00, la München.

Conform anunțului, în perioada următoare, cei care au cumpărat bilete pentru cel puțin un meci din cadrul grupelor vor primi un email de notificare de la UEFA. Acest email le va oferi posibilitatea de a achiziționa până la patru bilete pentru meciul din optimi, indiferent de categorie.

Anunțul FRF

Federația Română de Fotbal anunță procedura de achiziție a biletelor pentru meciul din optimile de finală de la EURO 2024, România – Țările de Jos.

Partida e programată marți, 2 iulie, de la ora locală 18:00, la Munchen.

Astfel, urmează ca în perioada imediat următoare, cei care au cumpărat bilete la cel puțin un meci din cadrul grupelor să primească un email de inștiințare de la UEFA cu posibilitatea de a cumpăra până la 4 bilete, orice categorie.

Ulterior, aceștia vor avea la dispoziție până la 24 de ore să achiziționeze biletele.

Tichetele ce vor rămâne disponibile, dacă va mai fi cazul, vor putea fi achiziționate apoi direct de pe site-ul de ticketing UEFA.

Conform regulamentului, fanii români au rezervate pentru acest meci 7.000 de bilete. Totuși, Federația Română de Fotbal a demarat un dialog cu UEFA și încearcă să obțină dublarea acestui număr.

Pe lângă acestea, pe site-ul UEFA de ticketing vor fi disponibile și bilete pentru publicul general.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă