13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyle3 combinatii indraznete de tinute cu rochii ieftine

3 combinatii indraznete de tinute cu rochii ieftine

Chiar daca vara s-a terminat, nu inseamna ca rochiile ies din dressingul tau, doar ca vor fi adaptate sezonului rece. Alege modele de rochii ieftine de lungime medie, din material mai gros si poarta-le cu botine ori cu cizme. Adauga un blazer elegant sau un cardigan cu croi clasic daca simti nevoia de un plus de confort cand e foarte frig. Iar daca vrei sa aduci un plus de noutate stilului tau vestimentar, dar simti ca nu ai suficienta inspiratie, iata cateva combinatii inedite cu rochii ieftine pe care sa le incerci in aceasta toamna!

O pata de culoare peste clasicul nude

La capitolul rochii ieftine, primul articol vestimentar pe care trebuie sa il ai in garderoba este rochia nude, cea care te va scoate din impas ori de cate ori nu stii cu ce sa te imbraci. In acest sezon, poart-o in combinatii de culori puternice sau pastelate, precum rosu marsala sau albastru deschis. Spre exemplu, un sacou albastru si o geanta in aceeasi nuanta vor scoate in evidenta gingasia unor rochii ieftine bej. De asemenea, accesoriile statement precum un colier rafinat sau o pereche de cercei lungi iti vor intregi tinuta si te vor ajuta sa acaparezi toate privirile asupra ta. In privinta pantofilor, opteaza pentru modelul stiletto, in aceeasi nuanta cu rochia.

O rochie neagra, mai multe accesorii

Daca esti adepta unor rochii ieftine de culoare neagra, cu siguranta stii ca ai extrem de multe optiuni pentru a le combina. Spre exemplu, in diminetile reci de toamna alege rochii ieftine din materiale mai groase si completeaza-ti tinuta de culoare neagra cu o camasa alba pe dedesubt, o pereche de dressuri groase si o pereche de cizme scurte din piele intoarsa. Ia cu tine un cardigan animal print sau o jacheta biker din piele care sa iti tina de cald. Daca esti o fire mai nonconformista, alege sa porti rochii ieftine negre peste pantaloni office de tip palazzo. Un astfel de set nu doar ca iti permite sa creezi un look monocromatic, dar si o combinatie inedita de culori si texturi. Joaca-te cu nuantele si completeaza-ti outfitul cu botine cu varful ascutit sau pantofi stiletto si un sal din casmir.

Rochii scurte si manusi, tinute cu personalitate

Cine ar fi crezut ca banalele rochii ieftine scurte pot fi puse in valoare cu ajutorul unor manusi impozante? Daca obisnuiesti sa ai aparitii desprinse din paginile revistelor, accesorizeaza-ti “altfel” modelele de rochii ieftine si fa-le sa straluceasca cu ajutorul unor manusi lungi texturate din piele sau din catifea. Acestea pot fi purtate indiferent de lungimea manecii rochiei, in nuantele care iti plac. Manusile se vor potrivi perfect cu cizmele lungi, peste genunchi, genti de mana si coliere masive, care sa iti puna in evidenta personalitatea. In privinta cromaticii, mizeaza pe contraste inedite precum galben mustar cu albastru petrol sau marsala cu verde regal. 

Acum ca stii care sunt cele mai cool trenduri ale momentului in materie de rochii ieftine, alege de pe Mondris.ro hainele care iti fac cu ochiul si care te fac sa te simti frumoasa cu fiecare ocazie!

Cele mai citite

Universitatea Craiova – „U” Cluj, în finala barajului pentru Conference League. „Șepcile Roșii” au învins Oțelul

Ultima echipă care va reprezenta România în cupele europene se va decide dintre Universitatea Cluj și Universitatea Craiova, după ce formația antrenată de Ioan...

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 19 mai 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 19 mai 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 19 mai...

Loviturile Rusiei asupra regiunii ucrainene Harkov au făcut cel puțin 11 morți

Rusia a lovit duminică o stațiune aglomerată de la marginea celui de-al doilea oraș ca mărime din Ucraina și a atacat, de asemenea, satele...
Ultima oră
Pe aceeași temă