Incă o tragedie feroviară. Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de tren, în Vaslui

de Iulia Iancu , 17 august 2017 - stire actualizata la ora 17:39, 17 august 2017
Incă o tragedie feroviară. Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de tren, în Vaslui

Un bărbat de 40 de ani a murit, joi, după ce a fost lovit de tren, în apropierea Gării Vaslui, anchetatorii luând în calcul un posibil act sinucigaş, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentaţilor IPJ Vaslui, accidentul feroviar s-a petrecut n jurul orei 15.50, când un bărbat fiind lovit de trenul Iaşi - Bucureşti, în apropierea Gării Vaslui.

Poliţiştii criminalişti sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul, însă martorii spun că bărbatul s-a aruncat în faţa locomotivei cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor.

Surse apropiate anchetei au adăugat că bărbatul nu a fost identificat, acesta având aproximativ 40 de ani.

Accidentul feroviar din Gara Vaslui este al doilea petrecut joi, după ce, de dimineaţa, o femeie s-a aruncat în faţa trenului Bucureşti – Constanţa, în Halta Brăneşti, împreună cu cele trei fetiţe ale sale, de trei, opt, respectiv 10 ani.

O femeie și trei copii au fost spulberați de un tren care mergea spre litoral, în apropiere de halta Brănești. Asupra femeii, care ar fi fost însărcinată, s-ar fi găsit un bilet de adio. Trenurile înspre și dinspre mare au fost blocate timp de trei ore. 

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design