25.1 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialAtac la sediul Poștei din Voluntari. Hoții au încercat să plece cu...

Atac la sediul Poștei din Voluntari. Hoții au încercat să plece cu seiful

Mai multe persoane au încercat să fure seiful plin cu bani din sediul Poştei din oraşul Voluntari. Nu au reușit să-l scoată din clădire, dar au plecat cu mai multe cartele telefonice reîncărcabile, arată Mediafax.

Potrivit poliției, spargerea a avut loc în noaptea de joi spre vineri, între orele 21.00 şi 06.00, perioadă în care în sediul oficiului poştal din Voluntari nu se afla nimeni.

Hoţii ar fi intrat în clădire după ce au forţat o fereastră. Aceştia ar fi intenţionat să fure bani, însă nu au reuşit să spargă seiful Poştei, astfel că au plecat luând cu ei doar trei cartele telefonice reîncărcabile.

Poliţiştii vor analiza imaginile surprinse de mai multe camere de supraveghere, pentru a-i putea identifica şi prinde pe cei care au spart sediul oficiului poştal, au precizat sursele citate.

Cele mai citite

Zeci de copii bolnavi de cancer au ajuns din Gaza în Egipt

Aproximativ 21 de copii bolnavi de cancer au fost transferaţi din Gaza în Egipt. Este prima dată în aproape două luni când pacienţi palestinieni...

Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești

Palatul de Justiţie din municipiul Ploieşti este vizat de o ameninţare cu bombă, poliţiştii efectuând la această oră verificări."La data de 27 iunie a.c., poliţiştii...
Ultima oră
Pe aceeași temă