26.7 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentAmenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești

Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești

Palatul de Justiţie din municipiul Ploieşti este vizat de o ameninţare cu bombă, poliţiştii efectuând la această oră verificări.

„La data de 27 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, la o instituţie publică urmează să fie amplasată o bombă. La faţa locului, s-au deplasat pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova. Se efectuează verificări la acest moment”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova.

Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că o persoană a sunat la 112, anunţând că, în timp ce se afla într-un autobuz, a auzit o conversaţie purtată în limba rusă de către alte persoane, care ar fi spus că vor amplasa o bombă în sediul Palatului de Justiţie din Ploieşti.

După ce a sunat la 112, persoana respectivă nu a mai putut fi contactată, întrucât şi-ar fi închis telefonul, arată sursele citate.

Citește și:

FOTO și VIDEO. Incendiu la un centru comercial din Ploiești

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă