12.8 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăTechMișcarea Populară își face organizație de tineret

Mișcarea Populară își face organizație de tineret

Partidul Mișcarea Populară a înființat o organizația de tineret care va fi condusă de Gabriel Ionuţ Popa, informează Mediafax.

Președintele organizației a fost ales cu votul a 2075 de delegaţi care au participat, duminică, la Palatul Parlamentului, la conferinţa de înfiinţare a OTMP.

Din conducerea organizaţiei vor face parte secretarul general Fălcescu Jean-Andrei, 12 vicepreşedinţi, 2 secretari adjuncţi şi 13 secretari executivi, un trezorier şi preşedintele Comisiei de Arbitraj a partidului.

"În politică nu există scuze. După alegeri, valoarea fiecăruia va fi dată de numărul de voturi", a transmis liderul Mişcării Populare, Traian Băsescu, conducerii organizaţiei de tineret, afirmând ca politică este la fel de exactă ca matematica.

Noul președinte al organizației de tineret, Gabriel Ionuţ Popa, a absolvit SNSPA, cu specializarea Administraţie Publică Europeană. În 2012, a făcut un stagiu de practică la cabinetul de avocatură al actualului copreşedinte al PNL, Alina Gorghiu. În 2014, a terminat cursurile unui master în Diplomaţie şi Negociere.

Cele mai citite

Securicii au pus frișcă sintetică pe blatul electoral

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare e plină de ciudățenii. Pe lângă faptul că nu ni se spune nimic despre viziunea României privind...

Zelenski critică lentoarea deciziilor aliaților occidentali privind ajutorul pentru Ucraina

Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu...

Defecțiune la metrou, ce afectează intervalul de timp la care sosesc trenurile

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 Berceni - Tudor Arghezi se desfăşoară momentan la un interval de 6 minute, din cauza unor defecţiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă