22.9 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăTechExcluderi în miez de noapte din partidul lui Dan Diaconescu

Excluderi în miez de noapte din partidul lui Dan Diaconescu

Cinci parlamentari PPDD au fost excluși, marți seară, din partid, prin intermediul unui email. Excluderile vin în contextul în care grupul parlamentar al PPDD a hotărât cu majoritate, marți, să denunţe protocolul cu PSD.

Cei cinci parlamentari excluși sunt Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Ștefan Dalca, Gabriela Anghel și Mihai Deaconu.

„Noaptea trecută a fost "noaptea minții" în PPDD…Obscurul Birou Național de Coordonare al partidului, întrunit la miez de noapte- ca huhurezii, a decis să mai dea o lovitură de grație partidului, excluzând din partid majoritatea deputaților care au înțeles că PPDD-ul n-a fost niciodată altceva decât SRL-ul lor…Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Ștefan Dalca, Gabriela Anghel și Mihai Deaconu au plătit cu calitatea de membru, faptul că și-au permis să aibă coloană vertebrală…În definitiv, nimic nou…Important este ca nepoata Mareșalului și gasca ei de abonați la sinecurile furnizate de Ponta să rămână la ciolan…Chiar dacă rămân singuri în partid…Să aibă ștampila și să poate vorbi de amintirile transformate în coșmar…Din păcate pentru ei, nu va fi așa…Sfârșitul lor e mult mai aproape decât își imaginează”, a scris Daniel Fenechiu pe pagina sa de Facebook.

Tudor Ciuhodaru a declarat la B 1 TV că a fost anunțat de excludere printr-un email și că nu i s-a explicat concret de ce a fost luată această decizie.

„Nu mi s-a reproșat concret nimic. Am înțeles că s-au trimis niște mailuri noaptea trecută și s-au luat aceste decizii. Ni s-a spus că suntem excluși începând de ieri de la miezul nopții din partid. Parlamentarii vor contesta această decizie. Probabil că ce i-a deranjat a fost denunțarea protocolului parlamentar cu PSD”, a afirmat Ciuhodaru.

Grupul parlamentar al PPDD a hotărât, marți, să denunţe protocolul cu PSD. Anunțul a fost făcut de Daniel Fenechiu, ales noul lider al grupului.

Daniel Fenechiu a explicat că denunțarea protocolului cu PSD a fost motivată de faptul că în cele patru luni de colaborare niciun proiect de lege susţinut sau iniţiat de PPDD nu a trecut de Camera Deputaţilor sau de Senat.

Cele mai citite

Cristian Diaconescu susținut la Președinția României de un partid surpriză

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, este disperat după imagine și funcții, fapt care este în căutare de susținători pentru a candida la...

Liderii G7 avertizează dur China să nu mai sprijine Rusia: “permite” războiul acesteia în Ucraina

Sprijinul acordat de China Rusiei "permite" războiul acesteia în Ucraina, au avertizat vineri liderii celor mai avansate economii ale lumii, într-o înăsprire a tonului...

FOTO. Un tânăr a murit și mai mulți copii au fost răniți, într-un accident între un autocar și un autoturism. Planul roșu, activat

Autorităţile din Vâlcea au activat, în această dimineaţă, Planul roşu după ce un autocar plin cu copii s-a izbit de un autoturism, răsturnându-se pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă