22.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăTechDe ce nu a votat Ponta pentru şefia PSD

De ce nu a votat Ponta pentru şefia PSD

Noul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a precizat că premierul Victor Ponta nu a mai avut timp să voteze, întrucât avea o întâlnire importantă şi biletele de vot nu erau tipărite. 

“Ponta trebuie să ajungă la o întâlnire, pe aeroportul Otopeni, cu domnul Tusk şi nu a mai avut timp să voteze”, a explicat Dragnea, care până i s-a atras atenţia de jurnalişti că premierul nu a votat, a crezut că Victor Ponta şi-a exprimat opţiunea pentru şefia PSD.

Citeşte şi: LIVE TEXT. Alegeri în PSD. Liviu Dragnea a câştigat şefia partidului

De asemenea, Liviu Dragnea a subliniat că nu este supărat că premierul Victor Ponta a susţinut-o pe Rovana Plumb la şefia PSD.

“Victor Ponta rămâne prietenul meu. Pe un prieten nu te poţi supăra. A fost opţiunea lui Victor (da a o susţine pe Rovana Plumb n.red) şi o respect. Nu sunt supărat”, a declarat Dragnea. 

Liviu Dragnea a câştigat şefia interimară a PSD cu o majoritate covârşitoare de 65 de voturi, în faţa Rovanei Plumb, care a primit 18 voturi. Dragnea va rămâne în fruntea PSD până în noiembrie când va avea loc Congresul Naţional al partidului. 

Cele mai citite

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...

Prins în flagrant în timp ce transporta o cantitate de  100 grame substanțe psihoactive

La data de 19.05.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Harghita au dispus reținerea pe...

Curtea Penală Internațională cere arestarea șefilor Hamas dar și a premierului Netanyahu

Curtea Penală Internațională (CPI) cere arestarea principalilor lideri ai grupării Hamas dar și a premierului Israelului, Benjamin Netanyahu. Karim Khan, procurorul șef al CPI, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă